Left Right
scrollTop top

Ed Sheeran test positief op coronavirus enkele dagen voor release nieuw album


Ed Sheeran 2021
© Isopix

Ed Sheeran heeft de komende dagen al zijn interviews en optredens moeten annuleren omdat hij positief heeft getest op Covid-19. Dat heeft de Britse zanger zelf bekendgemaakt op sociale media. De besmetting komt zeer ongelegen voor Ed Sheeran die later deze week zijn vierde studioalbum ‘=’ uitbrengt.

Hey guys. Even een berichtje om jullie te vertellen dat ik helaas positief getest heb op Covid. Ik ben mezelf nu aan het isoleren en volg de richtlijnen van de overheid”, schrijft de zanger op zijn Instagram. De post is op minder dan 24 uur al bijna één miljoen keer geliket.

“Dat wil zeggen dat ik nu niet in staat ben om persoonlijke verplichtingen na te komen. Ik zal zoveel mogelijk van mijn geplande interviews en optredens vanuit mijn huis doen. Excuses aan iedereen die ik in de steek heb gelaten. Wees veilig allemaal x”, gaat Ed Sheeran verder.

Nieuw album ‘=’

De positieve test komt voor Ed Sheeran zeer ongelegen. Op 28 oktober brengt hij namelijk zijn vierde studioalbum ‘=’ (spreek uit als ‘Equals’) uit. Eerder dit jaar loste hij met Bad Habits al een eerste nummer dat waarschijnlijk op dat album te vinden zal zijn. Bovendien maakte hij recent bekend later dit jaar samen met Elton John een kerstsingle uit te brengen.


Deze artikelen kunnen u misschien ook interesseren…