Een ‘unicorn lover’ in je leven? Hier zijn 11 cadeautips waarmee je sowieso gaat scoren

Een ‘unicorn lover’ in je leven? Hier zijn 11 cadeautips waarmee je sowieso gaat scoren

Stel, je vriend(in) is bijna jarig, maar je hebt geen idee wat te kopen. Tegenwoordig heeft iedereen alles al, dus waar kan jij hen nog blij mee maken? Wel, als je vriend(in) van eenhoorns houdt, vind je het perfecte cadeautje zeker in deze lijst: 

1. Een eenhoornzwemband. Because why not?

bol.com

De zomer komt eraan, dus het wordt tijd om deze eenhoorn op te blazen! Verjaardagsfeestje in het zwembad? Deze zwemband is perfect!

2. Een piñata voor een dol feestje

bol.com

Een feestje is nooit compleet zonder een piñata. Laat je eens volledig gaan en sla erop los. Komaan, you know you want to!

3. Zout- en pepervaatjes voor een keukenprins(es)

radbag.be

Houdt je vriend(in) van koken én van eenhoorns? Dit is het perfecte cadeau: eenhoorn zout- en pepervaatjes. Ga niet meer smakeloos door het leven, spice up your life!

4. Een magische mok voor een magische vriendschap

bol.com

Deze mok is een echte must have voor unicorn lovers. De eenhoorn start met paars haar en krijgt een hele make-over wanneer je iets warms in de mok giet. Nu gaat je koffie ’s morgens nóg beter smaken. Zo cute!

5. Eentje voor de millennials: een eenhoorn powerbank

megagadgets.nl

In dit digitale tijdperk wil je je vriend(in) toch niet laten rondlopen zonder powerbank?

6. … of een coole USB-stick!

bol.com

Een USB-stick is altijd handig om mee te hebben. Daarom alleen al is het een perfect cadeau. Maar deze memorystick heeft toch dat tikkeltje meer. Want waarom zou je zo’n saai ding meesleuren als je gewoon een klein vriendje met je kan meedragen?

7. Houd je vriend(in) warm met deze onesie

bol.com

Je vriend(in) zal voor eeuwig van je houden in deze superzachte onesie! Lekker knus in de zetel met een kopje warme chocolademelk, hemels!

8. … of met verwarmde pantoffels

radbag.be

Niets is erger dan koude voeten. Deze schattige pantoffels kunnen dat probleem vermijden. De magische eenhoornpantoffels zijn verwarmd en houden je lekker cozy, zodat jij zonder zorgen naar Netflix kan kijken.

9. Op zoek naar een luchtig cadeau? Dan is deze luchtverfrisser iets voor jou:

gadgethouse.be

Zit je vriend(in) vaak in de auto? Dan is deze luchtverfrisser perfect voor hem/haar! De eenhoorn zal zijn magische krachten gebruiken om je auto te betoveren en hemels te laten ruiken. Je kunt dit cadeautje natuurlijk ook gebruiken om een schoenkast of slaapkamer een lekker geurtje te geven.

10. Pimp het huis met dit eenhoornlichtsnoer

radbag.be

Lichtsnoeren zijn helemaal in tegenwoordig, zo goed als iedereen heeft er wel een in z’n kamer hangen. Maar wat is cooler dan een lichtsnoer? Een lichtsnoer met eenhoorns! Maak elke ruimte in enkele seconden magischer met deze slinger.

11. En last but not least: een “Pearl the Unicorn”-deurmat

uncommongoods.com

Dit is dé deurmat voor zij die van eenhoorns houden. Leg ze voor je deur en Pearl zal heel je huis beschermen. Met deze deurmat weet iedereen meteen met wie ze te maken krijgen, én je huis krijgt een betoverende schijn.

Gesponsorde artikelen