Eerste teaser van ‘Parasyte: The Grey’ onthult strijd tussen parasieten en mensen

Netflix heeft de eerste teaser van Parasyte: The Grey uitgebracht. Parasyte begon als een mangaserie, waar uiteindelijk een anime is van gemaakt. Nu komt er dus ook een live-action versie van uit. Het verschil met de manga en anime is dat de serie deze keer in het Koreaans wordt gemaakt in plaats van in het Japans. In Japan zelf zijn er al twee live-action films van de serie gemaakt.

Iedereen die de manga heeft gelezen of de anime heeft gezien kent de verhaallijn van sciencefiction- en horror serie Parasyte. Shinichi Izumi, een middelbareschoolstudent, valt slachtoffer aan een parasiet die zijn hersenen probeert over te nemen, maar dit is mislukt. In plaats van Izumi zijn hersenen over te nemen, neemt hij controle over zijn hand en arm.

Netflixserie

Wat belangrijk is om te vermelden is dat de serie van Netflix niet dezelfde verhaallijn gaat volgen als in de manga of anime, maar het er wel op gebaseerd is. Deze keer gaat het over een vrouw Su-in, gespeeld door Jeon So-nee, die samenleeft met haar parasiet en Team Grey. In de teaser zien we de horrorachtige parasieten, die mensen hun hersenen overnemen en daardoor het lichaam kunnen controleren, mensen hun gedrag nabootsen. Het doel van de parasieten is om zich voort te planten. Team Grey, een groep die zich tegen de parasieten verzet, wordt getoond, maar we komen er nog niet veel over te weten in de teaser.

De teaser toont de realistische monsters van de serie. Daarnaast zien we ook al verschillende sets die een duidelijke sfeer meegeven. Al direct krijg je het gevoel dat er veel spanning is, dit komt door de verschillende elementen die ze hebben gebruikt en door wat er in de teaser gezegd wordt. De regisseur Yeon Sang-ho heeft al meer ervaring met het maken van horrorfilms aangezien hij al eerder Train to Busan en Hellbound heeft gemaakt. De serie Parasyte: the Grey is vanaf 5 april op Netflix te zien.

Bekijk hier de teaser:

Bekijk hier onze top 50 met de beste reeksen op Netflix.

Meer
Lees meer...