Elizabeth Olsen (Wanda) keert waarschijnlijk terug in Marvelserie ‘Agatha: Coven of Chaos’

De kans is groot dat actrice Elizabeth Olsen binnenkort al terugkeert als Wanda Maximoff. Hoewel het personage het tijdens de laatste Doctor Strange hard te verduren kreeg, lijkt het er nu dus toch op dat ze gewoon zal terugkeren. Althans, daar hoopt ze zelf op in een recent interview.

Ook dit jaar komt Marvel met een aantal nieuwe series. De eerste zal Secret Invasion zijn, maar ook Agatha: Coven of Chaos staat op het programma. Dat is een spin-off van de succesvolle reeks WandaVision die begin 2021 op de streamingdienst verscheen. Of naast Agatha (Kathryn Hahn) ook Wanda (Elizabeth Olsen) opnieuw te zien zal zijn, is niet bekend. Al hoopt de actrice zelf alvast van wel.

Agatha: Coven of Chaos

Al sinds 2021 dropt Marvel Studios naast films ook heel wat series over hun bekende personages. De komende maanden staan er zo opnieuw vijf projecten gepland. Daarbij horen onder andere Secret Invasion, Echo, Loki seizoen 2, Ironheart en Agatha: Coven of Chaos. Voor alle projecten zijn nog geen exacte releasedatums, maar de kans is groot dat ze allemaal dit jaar nog zullen verschijnen.

De laatste in het rijtje is dus Agatha: Coven of Chaos. Die serie zal over het gelijknamige personage Agatha Harkness (Kathryn Hahn) gaan. Zij verscheen al in de serie WandaVision als grote slechterik, maar krijgt nu dus haar eigen uitgebreide verhaal. Over de verhaallijn zelf is nog niets bekend.

Elizabeth Olsen

Naast de terugkeer van Kathryn Hahn (Glass Onion: A Knives Out Mystery, We’re The Millers …) zullen ook Joe Locke (Heartstopper), Debra Jo Rupp (That ’70s Show) en zelfs Broadwaylegende Patti LuPone te zien zijn. Maar toch is er over één naam nog heel wat onzekerheid, namelijk die van Elizabeth Olsen.

Olsen speelt al sinds 2018 de rol van Wanda Maximoff. Daar leek in Doctor Strange in the Multiverse of Madness even een einde aan te komen nadat ze onder een afbrekende rots terechtkwam. Maar toch lijkt de kans groot dat Olsen dus nog zal terugkeren naar het MCU. Dat laat ze zelf ook weten in een interview met Deadline. “Ik weet het echt niet”, vertelt ze eerst. “Maar ik denk dat ik terug ga komen.”

Meer
Lees meer...