‘Emily in Paris’: TikTokker vindt grappige montagefout in seizoen 3

Een aandachtige kijker van Emily in Paris heeft een montagefout gevonden in een van de nieuwe afleveringen van de reeks. Dat deelde die via een video op TikTok die ondertussen al meer dan 700.000 keer werd bekeken. Eén van de charmes van de reeks, de stad Parijs, lijkt namelijk niet altijd een cadeau voor de makers.

Twee weken geleden verscheen het derde seizoen van Emily in Paris op Netflix. Daarin zien we hoe Emily (Lily Collins) verschillende knopen moet doorhakken, zowel op werk- als op relatievlak. Zo twijfelt het hoofdpersonage nog steeds tussen Alfie (Lucien Laviscount) en Gabriel (Lucas Bravo).

Daarnaast is ook de stad Parijs natuurlijk nog steeds een hoofdpersonage in de serie. En hoewel je zou denken dat de reeks op de mooiste locaties worden opgenomen, zijn sommige dingen toch niet wat ze lijken. Een TikTokker vond namelijk een grappige montagefout in de derde aflevering van het nieuwe seizoen.

Emily in Paris

Emily in Paris volgt de modieuze Emily Cooper (Lily Collins), die in het eerste seizoen van Chicago naar Parijs verhuist om daar (tijdelijk) voor een marketingbureau te werken. Met haar Amerikaanse visie, probeert ze een aantal campagnes nieuw leven in te blazen. Bij heel wat mensen valt dat in goede aarde, anderen lijken haar een ‘irritante indringster’ te vinden.

In het derde seizoen focust de serie vooral op alle beslissingen die Emily moet gaan maken. Die moeten zowel op werk- als op privévlak gebeuren. Omdat Emily door haar job vaak in contact komt met grote merken in de Franse hoofdstad, zijn ook de locaties van haar ‘werkmeetings’ vaak adembenemend. Al weten we nu door een TikTok dat dat tijdens de opnames niet altijd het geval was.

Eiffeltoren

In een scène in de derde aflevering van seizoen 3, bevindt Emily zich in een prachtig pand in de stad. Wanneer ze uit het raam kijkt, krijgt ze een fantastisch uitzicht. En daarbij hoort natuurlijk ook de Eiffeltoren. Dat die toren er achteraf pas werd in gemonteerd, werd ons door TikTok-account @myfantastictravels duidelijk gemaakt.

Zij postte namelijk een video waarin te zien was hoe de Eiffeltoren zomaar van links naar rechts lijkt te bewegen. Wanneer Emily naar het raam loopt zien we het monument aan de linkerkant, maar even later verschijnt die opnieuw aan de rechterkant. Het kan ook geen kwestie van weerspiegeling zijn, want de toren is ook te zien door het open raam links.

Bekijk de TikTok hier:

@myfantastictravels #emilyinparis’ non sense ! #fauxraccord #falseconnection #serie #netflix #film #emilyinparisseason3 ♬ son original – MyFantasticTravels 🌎
Meer
Lees meer...