‘Stan’ wordt werkelijkheid: Eminem maakt telefoonnummer openbaar voor fans

Eminem
Shutterstock

Goed nieuws voor alle Eminem-fans! Op Twitter maakte de rapper zijn telefoonnummer openbaar voor al zijn fans. Met het initiatief hoopt hij alle brandende vragen rond zijn persoon te kunnen beantwoorden.

Heb jij er altijd al van gedroomd om sms’en te sturen met Eminem? Dan krijg je daar nu de kans toe. Op zijn Twitter plaatste Slim Shady een telefoonnummer waarop zijn fans hem kunnen bereiken. “Dear Stan“, begint hij de tweet. “Ik was van plan om je eerder te schrijven, maar ik heb het druk gehad”, klinkt het, in een wat een duidelijke verwijzing lijkt naar het nummer Stan dat hij schreef over een geobsedeerde fan.

“Sms me, ik stuur je terug”, gaat hij verder. Het bericht wordt gevolgd door het Amerikaanse telefoonnummer 313-666-7440 en een link naar Eminem’s contactgegevens. Het nummer is gelinkt aan Community. Dat is een socialemediaservice waarmee fans telefonische boodschappen kunnen achterlaten voor hun favoriete artiesten.

Disclaimer: Voor iedereen die Eminem wil contacteren buiten de Verenigde Staten, volstaat het Amerikaanse nummer niet. Gelukkig kan je dat simpel oplossen door de combinatie +1 toe te voegen. Dat is de landcode van de U.S.A.

The Marshall Matters LP

Waarom Eminem zijn telefoonnummer openbaar maakt, is nog onbekend. Al lijkt de twintigste verjaardag van The Marshall Matters LP, zijn razend populaire studioalbum uit 2000, er iets mee te maken te hebben. Naast Stan bracht die plaat nummers als The Real Slim Shady en The Way I Am voort. Vorige week kondigde de rapper aan dat hij het album op woensdag 27 mei samen met zijn fans zal beluisteren op Spotify.

Eminem zit duidelijk niet stil tijdens de lockdown. Vorige maand doneerde de rapper gratis spaghetti aan het ziekenhuispersoneel van Detroit, de stad waarvan hij afkomstig is. Ook toen maakte hij een subtiele verwijzing (naar het nummer Mom’s Spaghetti).

Gesponsorde artikelen