‘Enola Holmes’ krijgt derde film

Netflix werkt aan een derde film over Enola Holmes. In die film zal Millie Bobby Brown opnieuw te zien zijn in de hoofdrol als de zus van Sherlock Holmes, die in de films gespeeld wordt door Henry Cavill. Op dit moment wordt er gewerkt aan de screenplay voor de derde film.

De afgelopen jaren verschenen er op Netflix al twee films in de reeks van Enola Holmes. In de films wordt niet Sherlock Holmes gevolgd, maar wel zijn nieuwsgierige jongere zusje Enola, die in de films gespeeld wordt door Millie Bobby Brown.

Enola Holmes 3

In 2020 verscheen de film Enola Holmes op Netflix. De film viel goed in de smaak bij de abonnees van de streamingdienst, waardoor er in 2022 al een sequel volgde. En nu heeft Collider exclusief vernomen dat er op dit moment gewerkt wordt aan de screenplay voor een derde film van Enola Holmes. Het is Scott Stuber, het hoofd van Netflix Film, die dit nieuws bekendmaakte aan Collider. Toen het ging over actrice Millie Bobby Brown.

Hij vertelde over hoe Millie Bobby Brown een van de grote sterren is van Netflix. We kennen haar natuurlijk vooral als Eleven uit Stranger Things, maar ze maakte ondertussen ook al naam als actrice in andere projecten, waaronder Enola Holmes. Daarover vertelde Stuber nu dat hij enthousiast is over de screenplay voor de derde film van de reeks. Het gaat dus nog niet om een officiële bevestiging, maar als er een goed scenario uit de bus komt, mogen we dus een derde film verwachten.

Er valt na het einde van de tweede film natuurlijk nog heel wat te vertellen over Enola Holmes en dat zouden we dus mogelijk te zien krijgen in de derde film uit de reeks.

Bekijk hier nog eens de officiële trailer voor Enola Holmes 2:

Bekijk hier onze top 50 met de beste reeksen op Netflix.

Meer
Lees meer...