‘Euphoria’-acteur versus grove regisseur die niet op mute staat: 1 – 0

Wat doe je wanneer je online auditie doet, maar de regisseur vergeet op mute te klikken en commentaar heeft op je kleine appartementje? Alles online zwieren, vindt Euphoria-acteur Lukas Gage. En dat heeft ie ook gedaan.

De hele wereld is langzaamaan aan het leren om met Zoom te werken. En bij de een verloopt dat leerproces al iets vlotter dan bij de ander. Eén van de mensen die dringend beter moet leren werken met de mute-functie van de tool, is een voorlopig onbekende regisseur.

“Arme mensen in kleine appartementen”

Hij organiseerde een online casting, en een van de geïnteresseerde acteurs was Lukas Gage. Die speelde onder andere mee in Euphoria en Love, Victor. Dat de auditie niet van een leien dakje liep, is een understatement. De regisseur gaf grove commentaren op het appartementje van Gage.

Alleen was hij vergeten op het mute-knopje te klikken en kon de acteur dus alles horen. En Lukas Gage? Die deelde het hele gebeuren via sociale media. Het filmpje begint met duidelijke woorden van de regisseur: “Die arme mensen in hun kleine appartementen.”

Job nodig

Hij gaat verder met beschrijven, maar Gage komt al snel tussen. “Je staat niet op mute“, klinkt het terwijl hij een pijnlijk gezicht trekt. De regisseur (wiens identiteit momenteel nog onbekend is) verontschuldigt zich verschillende keren, maar Gage pakt de situatie goed aan.

“Ik weet dat dit een shitty appartement is”, zegt ie. “Daarom moet je me aannemen zodat ik een ander kan kopen.” Daarna zet ie zich klaar om aan de auditie te beginnen.

Boven de video pende Gage nog een “boodschap van algemeen nut”. “Als je een regisseur bent die slecht over iemand praat, zorg dan dat je microfoon op mute staat tijdens zoom meetings”, stond daar te lezen.

Meer
Lees meer...