Eurovisiesongfestival: Maak de finale nog leuker met onze bingo!

Haal alvast een gigantische voorraad snackjes en drankjes in huis, want morgen is het zover. Dan is het tijd voor de grote finale van het Eurovisiesongfestival. De show duurt altijd enkele uren, dus kan het goed van pas komen om de show wat op te vrolijken met een bingo. En zoals elk jaar hebben we er weer eentje opgesteld!

Morgen is het tijd voor de grote finale van het Eurovisiesongfestival én het wordt weer een gigantisch feest, want België zal te zien zijn! Jérémie Makiese stootte als eerste (al is het in willekeurige volgorde) door naar de finale en zal als 16de te zien zijn. Als jij ook een feestje houdt om naar het Songfestival te kijken, dan kan een bingo natuurlijk niet ontbreken. And we got you covered.

Finale Eurovisiesongfestival

Net zoals elk jaar hebben wij opnieuw een bingo voorzien die de finale nóg leuker kan maken. Want het Eurovisiesongfestival barst natuurlijk van de cliché’s. Zo kan je uiteraard vuurwerk en windmachines verwachten. Maar ook problemen bij de televoting en ongemakkelijke ingestudeerde mopjes van de presentators horen ondertussen bij de Eurovisie-klassiekers.

Zoals we ook al in de halve finales zagen, barst ook dit Eurovisiesongfestival weer van de cliché’s. Wij zijn er dus eigenlijk al zeker van dat de bingo vol zal geraken. Wanneer iets uit de grijze kolom rechts (de supercliché-bonusrij) gebeurt, kan je dubbel drinken.😉 Maar vergeet zeker niet om tussendoor ook voldoende water te drinken. Veel plezier!

Bekijk hier onze grote bingo voor de finale van het Eurovisiesongfestival:

Grote Eurovisiesongfestival bingo 2022
newsmonkey

Download hier de printbare versie van onze bingo voor de Eurovisiefinale.

Meer
Lees meer...