Ex-man Britney Spears blijft in de cel wegens stalking

Jason Alexander, de ex-man van Britney Spears (40), moet voorlopig in de cel blijven. De man werd begin deze maand gearresteerd nadat hij het huwelijksfeest van Britney met Sam Asghari (28) verstoorde. Alexander zal nu moeten terechtstaan voor onder meer stalking, vandalisme en huisvredebreuk.

Het ziet er niet goed uit voor Britneys ex-man, Jason Alexander. Begin deze maand werd hij opgepakt door de politie nadat hij ongenodigd Britneys huwelijksfeest probeerde binnen te dringen. Hiervoor kreeg Alexander al een contactverbod van drie jaar opgelegd. Ondertussen oordeelde een rechter in Los Angeles dat Alexander nog langer in de cel zal moeten blijven. Hij heeft namelijk nog verschillende aanklachten boven het hoofd hangen, waaronder stalking van zijn ex-vrouw Britney Spears.

Stalking

Jason Alexander zit momenteel nog in de gevangenis voor zijn ongewenste verschijning op Britneys huwelijk. Een rechtbank in Los Angeles oordeelde dat er voldoende bewijs zou zijn dat Alexander schuldig is aan stalking. Als gevolg zal hij voorlopig dus nog langer in de cel moeten blijven. Binnenkort zal Britneys ex-man zich ook moeten verantwoorden voor aanklachten van onder meer huisvredebreuk en vandalisme. Alexander zelf blijft echter volhouden dat hij onschuldig is.

De advocaat van Alexander ging niet akkoord met het oordeel van de rechter. Zo vroeg hij aan de rechtbank om zijn cliënt voorlopig vrij te laten en de stalking-aanklacht te laten vallen. Volgens de advocaat is er namelijk onvoldoende bewijs dat Alexander zijn ex-vrouw iets zou willen aandoen. De rechter was het daar niet mee eens en oordeelde dat Alexander in de cel moet blijven, tenzij hij een borgtocht van 100.000 dollar betaalt.

Meer
Lees meer...