Extra security bij opnames ‘Magic Mike’s Last Dance’ met Channing Tatum door fanatieke vrouwelijke fans van middelbare leeftijd

Channing Tatum mag dan al bijna 42 jaar oud zijn, maar vrouwelijke fans heeft de acteur nog meer dan genoeg. Dat bleek nog maar eens toen hij recent met de opnames van Magic Mike’s Last Dance, de derde film in de succesvolle franchise, wou beginnen in een dansstudio in Londen. Nadat daarvan het productieschema was uitgelekt, werd die locatie meteen bestormd door groepen bereidwillige en vastberaden vrouwen van middelbare leeftijd. De opnames moesten daarna noodgedwongen verhuizen naar een andere studio en er is ook extra security ingeschakeld.

Bijna tien jaar geleden maakte Channing Tatum en zijn collega-acteurs miljoenen vrouwen (en ongetwijfeld ook heel wat mannen) gek met de film Magic Mike. Daarin draait het verhaal rond een stripclub met mannelijke stippers en wordt er dan ook niet gekeken op een halfnaakte, afgetrainde man meer of minder. De film van regisseur Steven Soderbergh werd een enorme hype en bleek ook een kassasucces.

Drie jaar later keerde bijna de voltallige cast terug om ook in Magic Mike XXL het beste van zichzelf te geven als strippers. Aan de kassa’s bleek het vervolg opnieuw een succes, maar de recensenten waren minder lovend. Daarna gingen de jaren voorbij, maar niet de hoop van de vele fans om Channing Tatum nog een laatste keer als stripper aan het werk te zien. Dat lange wachten werd beloond toen HBO Max de acteur eind vorig jaar eindelijk wist te overtuigen om de trilogie volledig te maken met Magic Mike’s Last Dance.

“Een legioen geile vrouwen van middelbare leeftijd”

De opnames van die nieuwe film zouden normaal gezien recent van start zijn gegaan in Londen, maar volgens de Britse krant The Sun begonnen toen de problemen. De locatie en het uurschema van de opnames lekte namelijk uit en werd via WhatsApp verspreid onder heel wat superfans. Niet veel later stond het volgens de krant aan de bewuste dansstudio vol met geobsedeerde vrouwen die duidelijk maakten dat ze er alles voor over hadden om hun ingeoliede idool aan het werk te zien.

“In het begin was het grappig, want het is geweldig dat de fans zo betrokken zijn. Ze zijn gewoon zeer gepassioneerd en heb duidelijk honger! Maar na een tijdje werd het echt een probleem omdat veel fans de acteurs voortdurend probeerden te pakken te krijgen”, legt een insider uit. “Het is duidelijk dat de vorige films een enorme impact hebben gehad, maar ook een legioen geile vrouwen van middelbare leeftijd hebben achtergelaten.”

“Opnames verplaatsen en extra security”

“De beveiliging was na verloop van tijd niet meer gerust over wat er zou kunnen gebeuren als een van die fanatieke fans een acteur/stripper te pakken zou krijgen”, gaat hij verder. “Helaas zat er daarom niets anders op dan de opnames te verplaatsen naar een andere dansstudio. Daarnaast zijn er ook extra veiligheidsmaatregelen genomen, zoals het inschakelen van extra security, om ervoor te zorgen dat niemand gewond raakt.”

Meer
Lees meer...