Left Right
scrollTop top

Famke Louise en Denzel verwelkomen zoontje


Denzel Famke Louise
© Screenshot YouTube Videoland

De Nederlandse rapster Famke Louise en de Love Island-kandidaat Denzel Slager zijn de ouders geworden van een zoontje. Enkele maanden geleden maakten de twee hun relatie bekend en niet veel later volgde het nieuws dat ze hun eerste kindje samen verwachtten.

Heuglijk nieuws voor Denzel en Famke Louise. Het koppel, dat onlangs ook hun eigen realityreeks kreeg, heeft hun zoontje verwelkomt. Ze lieten eerder al weten dat de naam van het jongetje Frans zou zijn en zou beginnen met de letter ‘N’ en nu weten we wat die mysterieuze naam is.

Nówie Storm Slager

Op zondag 9 januari 2022 werd het zoontje van Denzel en Famke Louise geboren. Hij kreeg de naam Nówie Storm Slager. Op Instagram stelt het koppel trots hun zoontje voor. Voorlopig willen de ouders de identiteit van hun zoontje nog beschermen, daardoor kreeg hij een emoji van een beertje op z’n gezicht. Op de tweede foto krijgen we dan weer zijn schattige voetje te zien.

Denzel won in 2019 het eerste seizoen van Love Island samen met Aleksandra. Iets meer dan een jaar na hun overwinning maakte het koppel bekend dat ze uit elkaar gingen. Later werd Denzel vaak gespot met de Nederlandse rapster Famke Louise. Veel mensen vermoedden dat de twee een koppel waren, maar ze hielden lang vol dat ze enkel vrienden waren. Enkele maanden nadat de eerste vermoedens ontstonden, bevestigden de twee hun relatie. Niet veel later kondigden ze aan dat ze hun eerste kindje verwachtten.

Bekijk hier de eerste foto’s met Nówie Storm:


Deze artikelen kunnen u misschien ook interesseren…