Fans Olivia Rodrigo teleurgesteld over “bedrieglijke merch”

Op TikTok gaan momenteel veel video’s rond waarop fans van Olivia Rodrigo hun merchandise tonen. Ze doen dat niet omdat ze trots zijn op de kledingstukken, maar wel omdat ze teleurgesteld zijn in de kwaliteit ervan. De kleren die de fans aankrijgen, zien er namelijk heel anders uit dan de kleren die Olivia droeg in de advertentie van de stukken.

Net zoals vele andere artiesten verkoopt ook Olivia Rodrigo merchandise bij haar album ‘Sour’. Die items zijn recent aangekomen bij de fans, maar veel van die fans waren teleurgesteld in wat ze kregen. Verschillende kledingstukken leken niet op de foto’s op de website. Daarbij ging het om andere kleuren of andere pasvormen. Daarom deelden veel fans hun ongenoegen via TikTok.

Andere kleuren en vormen

Verschillende fans van Olivia Rodrigo toonden hun aangekochte merchandise op TikTok. Daarbij lieten ze zien wat ze besteld hadden en wat ze uiteindelijk kregen. Zo was er een “vintage” T-shirt in afgewassen paars, maar de T-shirt die fans ontvingen was felpaars en had geen “vintage look”. Ook de trui van de collectie had een andere tint en geen cuffs aan de mouwen.

Daarnaast was er in de collectie ook een croptop, die uiteindelijk een lange top bleek te zijn en een bucket hat die voor veel fans te klein was. Daarnaast waren er ook oorbellen en armbanden die ‘SOUR’ moesten spellen, de naam van het album, maar fans kregen juwelen met ‘ SUOR’, ‘SOUS’ en ‘SUR’. Er was vooral veel kritiek omdat de stukken uit de collectie behoorlijk duur waren en fans dachten dat ze betaalden voor kwaliteitsvollere producten.

Bekijk hier enkele voorbeelden:

@chloemahaley

This is honestly so brutal. #oliviarodrigo #oliviarodrigomerch #sourmerch #oliviarodrigosour

♬ brutal – Olivia Rodrigo
@maya432157

#greenscreen #oliviarodrigo #oliviamerch #fyp #foryoupage I’m confusion… 😐

♬ brutal – Olivia Rodrigo
@delaneymccabe

they’re not ready for my strongly worded email #oliviarodrigo #oliviarodrigomerch #sourmerch #WelcomeBack

♬ original sound – Delaney McCabe

Nieuwe items

Verschillende fans namen contact op met de webshop van Olivia Rodrigo, waardoor er al ingegrepen werd. Aanvankelijk bood de webshop aan om de gekochte items terug te betalen, maar later kregen fans de mededeling dat ze nieuwe items zullen ontvangen.

Voorlopig zijn deze nog niet aangekomen, dus het is nog niet duidelijk of het deze keer wel gaat om de artikelen die afgebeeld werden in de webshop.

Meer
Lees meer...