‘Fast & Furious 9’: zoon Vin Diesel speelt jonge versie van Dominic Toretto

Wanneer Fast & Furious 9 precies zal verschijnen, is nog steeds niet zeker. Maar wat wél zeker lijkt, is dat Vin Diesel in de film versterking krijgt van z’n zoontje. De 10-jarige Vincent Sinclair zal namelijk de jonge versie van Diesels personage Dominic Toretto vertolken.

De jonge versie van Dominic Toretto (Vin Diesel) zal er vanaf de negende Fast & Furious-film anders uitzien. Volgens verschillende Amerikaanse media heeft Vincent Sinclair, de tienjarige zoon van Vin Diesel, die rol op zich genomen. Op het moment van de opnames was het jongetje zelfs nog maar negen.

Eerste grote rol

Sinclair neemt de rol over van Alex McGee. Hij nam die rol op zich voor een flashback in Furious 7, de film in de reeks die in 2015 verscheen. De rol in Fast & Furious 9 wordt de eerste grote stap in de filmwereld voor Vincent Sinclair.

“Ik kijk er zo naar uit om de film met de wereld te delen”, vertelde Vin Diesel in januari nog aan Entertainment Weekly. De film zou normaal al in mei 2020 verschenen zijn, maar werd verschillende keren uitgesteld door de coronacrisis.

Buffer

“Wanneer je een goede film maakt, is je eerste doel om iets te maken waar je trots op kan zijn. En in de filmwereld leer je al snel dat de releasedatum van een film – zelfs zonder pandemie – iets is dat je niet kan controleren. Maar wanneer je erover nadenkt, is er veel meer tijd nodig in postproductie om alle shots precies goed te krijgen.”

“Dat geeft je een beetje een buffer”, legt de acteur en producent uit. “Ik wil de film zo snel mogelijk uitbrengen voor alle fans die er al zo lang op zitten te wachten. Maar het is ook belangrijk dat we kijken hoe de wereld er momenteel uitziet.”

Lees ook:

Meer
Lees meer...