‘Fate: The Winx Saga’ seizoen 2 komt al in september naar Netflix

Goed nieuws voor de fans van Fate: The Winx Saga. Het tweede seizoen komt namelijk al in september op Netflix. Dat maakte de streamingdienst zonet bekend in een video. De releasedatum valt vroeger dan fans hadden verwacht, maar op sociale media kunnen velen hun enthousiasme alvast niet inhouden.

Fate: The Winx Saga is bijna terug! De live-action versie van de tekenfilmserie Winx Club ging vorig jaar van start en kende meteen een groot succes. Om die reden maakte Netflix een maand na de release al bekend dat er een tweede seizoen zou komen. En dat seizoen komt er nu aan. Vanaf 16 september is Fate: The Winx Saga seizoen 2 te zien op de streamingdienst. 

Fate: The Winx Saga

Toen Netflix twee jaar geleden bekendmaakte dat het een live-action remake zou maken van de Nickelodeon-serie Winx Club, leek iedereen enthousiast. Maar toen de eerste trailer verscheen, ontstonden er toch wat relletjes. De reeks zou namelijk enkele personages hebben witgewassen. Wanneer de reeks uitkwam, waren er ook veel voor- en tegenhangers, maar toch werd de serie een groot succes.

Om die reden besliste Netflix vrijwel meteen om een tweede seizoen aan te kondigen. En dat seizoen komt er nu bijna aan. Vanaf 16 september kunnen fans naar acht nieuwe afleveringen kijken. In het eerste seizoen was te zien hoe Rosalind de voormalige directrice vermoordde en hoe iedereen geloofde dat Andreas, de vader van Sky, gestorven was. Uiteindelijk bleek hij niet dood te zijn, wat binnen de school heel wat mensen in de problemen zal brengen. Zeker wanneer Rosalind de nieuwe directrice lijkt te worden.

Het tweede seizoen zal er voor feeën Bloom, Aisha, Stella, Terra en Musa dus niet makkelijker op worden. Naast de gekende feetjes zal ook het personage Flora eindelijk haar intrede doen als nichtje van Terra.

Bekijk de aankondiging hier:

Meer
Lees meer...