‘Victorious’-acteur komt met ‘Party 101’ vol nostalgische Nickelodeon- en Disney Channel-hits naar Brussel

Het lijkt maar niet op te houden met de nostalgie. Deze zomer komt acteur en dj Matt Bennett namelijk naar La Madeleine in Brussel met zijn Party 101. Dat is een avond vol oude hits uit het Nickelodeon- en Disneyrepertoire. Bennett was zelf te zien als Robbie Shapiro in de komedieserie Victorious.

Wie vorig jaar heeft genoten van de Rewind Party in het Sportpaleis, heeft misschien ook interesse in Party 101 in Brussel volgende maand. Op 9 juli kunnen fans van Nickelodeon en Disney Channel terecht in La Madeleine. Daar zal de hele avond in het teken staan van hits uit de gouden tijden van de twee zenders. Denk aan Camp Rock, Victorious, iCarly en natuurlijk Zoey 101, het programma waarnaar het feest is vernoemd.

Nostalgie

Op TikTok gaan de beelden uit Party 101 al een tijdje viraal, maar binnenkort kunnen Belgische fans het feestje dus ook in het echt meemaken. Enkele dagen geleden maakte acteur Matt Bennett namelijk bekend dat hij op mini-wereldtour zal trekken. Die tour kent op dit moment nog maar zes stops, maar daar is La Madeleine in Brussel dus alleszins al bij.

De avond brengt verschillende oude hits uit zowel het repertoire van Disney Channel als dat van Nickelodeon terug. Daar horen onder andere High School Musical, Camp Rock en The Suit Life of Zach and Cody bij, maar dus ook iCarly, Drake and Josh en Victorious. In die laatste serie was de organisator van het concert, Matt Bennett, ook zelf te zien. Hij speelde, naast onder andere Ariana Grande, de rol van Robbie Shapiro in de reeks.

Het concept gaat ondertussen al een tijdje de wereld rond. Zo organiseerde Bennett vorig jaar al de iParty. Daarmee was hij niet in Europa te zien. Maar dat doet Party 101 dus wel. Op verschillende beelden van vorige concerten is alvast te zien dat Bennett gebruikmaakt van beelden uit de reeksen, memes én soms zelfs special guests. Zo was acteur Avan Jogia laatst te gast. Hij speelde de rol van Beck in Victorious.

Bekijk hier al enkele video’s:

@kt_my_ladyy we love you, robbie shapiro !!! #party101 #mattbennett @mattbennett ♬ original sound – kt_my_ladyy
@mattbennett The iCarly theme song. In Seattle. The home of iCarly. Thats pretty inCredible. #mattbennett #party101 #party101withmattbennett #icarly #victorious #seattle #nickelodeon ♬ original sound – Matt Bennett
@party101la The Party101 tour is officially on the road! World, don't think we forgot about you, I'm playing Vancouver on April 21st with more out of the country dates to come! Pre-sale starts Thursday at 10am PST and tickets go live on Friday at 10am PST. Sign up for the presale at party101.club. All other tickets are live now 🙂 #mattbennett #party101 #victorious ♬ original sound – Party101 with DJ Matt Bennett! – Party101 with Matt Bennett!

Tickets voor Party 101 zijn verkrijgbaar vanaf vrijdag 9 juni op de site van La Madeleine.

Meer
Lees meer...