Nickelodeon werkt aan ‘Zoey 101’-film

Nickelodeon heeft officieel aangekondigd dat er een film komt over Zoey 101. Het zal gaan om een sequel op de originele reeks, waarin Jamie Lynn Spears de rol van Zoey opnieuw voor haar rekening zal nemen. Daarnaast keren ook andere personages uit de originele Nickelodeonreeks terug.

We hebben geweldig nieuws voor wie vroeger fan was van de Nickelodeonreeks Zoey 101. De reeks krijgt namelijk een vervolg in filmvorm. Daarin zullen we de personages te zien krijgen jaren na de gebeurtenissen in Zoey 101.

Zoey 102

De film luistert voorlopig naar de naam Zoey 102 en zal tonen hoe het nu nog gaat met Zoey en haar vrienden. Iedereen komt in de film opnieuw samen voor een huwelijk. De originele reeks liep van 2005 tot 2008 en volgde Zoey Brooks (Jamie Lynn Spears) als studente aan de Pacific Coast Academy, een school die tot voor kort enkel jongens toeliet.

Naast Jamie Lynn Spears hebben ook Erin Sanders (Quinn Pensky), Sean Flynn (Chase Matthews), Matthew Underwood (Logan Reese), Christopher Massey (Michael Barrett), Abby Wilde (Stacey Dillsen) en Jack Salvatore (Mark Del Figgalo) hun terugkeer al bevestigd. De opnames zullen doorgaan in North Caroline en de film zou dit jaar nog te zien zijn via Paramount+.

In een statement laat Jamie Lynn Spears alvast weten dat ze enthousiast is over de film. “Ik ben buitengewoon blij dat ik terug kan keren samen met mijn Pacific Coast Academy-familie en een vervolg kan breien aan het verhaal van Zoey en de andere personages.” Spears zal deze keer ook betrokken zijn bij de film als executive producer.

Meer
Lees meer...