Fictiereeks gebaseerd op BTS verschijnt nog dit jaar

Youth, de reeks die zich afspeelt in de zogenaamde BTS Universe, zal nog dit jaar verschijnen. De reeks zal gebaseerd zijn op het verhaal dat fans van BTS kennen uit de videoclips van BTS en de webtoon Save Me. De acteurs die in de huid zullen kruipen van de zeven leden van BTS zijn al bekend.

Youth (dat toen nog luisterde naar de werktitel Blue Sky) werd al in 2019 aangekondigd door de toenmalige CEO van Big Hit Entertainment (nu HYBE) Bang Si-hyuk. Normaal zou de reeks al in het najaar van 2020 verschijnen, maar door de uitbraak van het coronavirus liepen de opnames heel wat vertraging op. Maar nu is er opnieuw een update over de reeks, die nog dit jaar zou verschijnen.

Youth

Uit de korte inhoud komen we wat meer te weten over wat we van de reeks mogen verwachten. “Youth zal de verhaallijn die fans gezien hebben in de videoclips van BTS en de Save Me-webtoon uitbreiden. Het verhaal zal beginnen met Seok-jin die de andere zes jongens ontmoet. Hij leert daarbij dat iedereen worstelt met z’n eigen problemen, maar samen kunnen ze de moeilijkste hindernissen overwinnen.” De zeven acteurs die in de huid van BTS zullen kruipen zijn Seo Young-joo (RM), Seo Jo-hoon (Jin), Noh Jong-hyun (SUGA), Ahn Ji-ho (j-hope), Kim Yoon-woo (Jimin), Jung Woo-jin (V) en Jeon Jin-seo (Jung Kook).

Tijdens de Korea Expo in Parijs werden de eerste beelden van de reeks gelost. Daarin waren de verschillende acteurs al te zien in hun rollen als de leden van BTS. Fans van BTS zullen zeker al enkele scènes uit de reeks kunnen herkennen uit videoclip van de groep.

Youth zou in het tweede deel van 2023 zal verschijnen. Het is nog niet geweten waar je de reeks zal kunnen bekijken al lijkt de kans groot dat de reeks te streamen zal zijn via Disney+. HYBE tekende vorig jaar namelijk een grootschalige deal met de streamingdienst.

Bekijk hier alvast de eerste beelden van Youth:

Meer
Lees meer...