‘Friends’-acteur Matt LeBlanc doet uitschijnen dat reünie al werd opgenomen

Het deed al even de ronde dat Friends na 25 jaar een reünie zou houden. In februari dit jaar bevestigden de acteurs dat nieuws zelf via Instagram. Ze plaatsten allemaal een foto met als bijschrift “it’s happening” en daarmee was het hek van de dam. Door het coronavirus werden de opnames uitgesteld maar nu zouden die al achter de rug zijn.

https://www.instagram.com/p/B82FMKcBKHL/?utm_source=ig_web_copy_link

HBO Max

De opnames voor deze eenmalige aflevering waren gepland voor eind maart. De aflevering zelf zou uitgezonden worden midden mei om HBO Max te promoten. Deze streamingdienst plande om in mei van start gaan. HBO zou 425 miljoen dollar neergelegd hebben voor de serie en daarmee hebben ze Netflix overboden.

Giphy

En toen was daar COVID-19, het virus dat al voor veel ellende zorgde, smijt nu ook roet in het eten voor de Friends-reünie. De opnames werden stilgelegd alsook de releasedatum.

Giphy

The Kelly Clarckson Show

Vorige vrijdag was Matt LeBlanc, de auteur die Joey Tribbiani speelde, te gast in The Kelly Clarckson Show. Daar vertelde hij over de reünie waar ze vertelden over vroeger, maar hij liet ook uitschijnen dat de opnames al achter de rug waren. Enkel de productie zou uitgesteld zijn door het coronavirus. Daardoor zou de reünie misschien toch vroeger kunnen komen ondanks het coronavirus. Kortom, wij kijken alvast uit naar de lang verwachte reünie en hopen dat die er zo snel mogelijk komt!

Giphy
Meer
Lees meer...