‘Friends’-fans kunnen vanaf 2023 echte ‘Central Perk’-koffiebar verwachten

Goed nieuws voor fans van de serie Friends. Volgend jaar zullen er namelijk een aantal koffiebars opengaan die volledig gebaseerd zijn op Central Perk uit de reeks. Waar die koffiehuizen precies zullen verschijnen, is nog niet bekend. Naast de bars komen Warner Bros. Entertainment en CenPer Holdings ook met eigen Friends-koffiebonen.

Binnenkort kan je misschien koffie gaan drinken in Central Perk. Warner Bros. Entertainment slaat namelijk de handen in elkaar met bedrijf CenPer Holdings om een aantal Friends-gerelateerde koffiebars te lanceren. Dat meldt Icon vs. Icon. Waar die zullen komen, is nog niet bekend. Al is de kans groot dat het gaat over locaties in de Verenigde Staten en Canada.

Central Perk

Wie ooit Friends gezien heeft, die weet wat voor waarde de koffiebar Central Perk heeft in de reeks. Dat is de plek waar hoofdpersonages Phoebe, Chandler, Monica, Rachel, Joey en Ross samenkomen om elkaar te vertellen over hun meest recente problemen en successen. Hoewel al meerdere cafés en koffiebars hebben geprobeerd om op die specifieke bar uit de serie te lijken, komt Warner Bros. nu pas met een ‘officiële versie’.

Het bedrijf zou namelijk in 2023 zijn eerste echte Central Perk-koffiebar openen. Daarna zouden ook nog andere bars volgen op andere locaties. Waar de koffiehuizen precies zullen opengaan, is nog niet bekend. Al lijkt de kans ons klein dat het in Europa zal zijn.

Eigen koffiemerk

In die nieuwe koffiehuizen zal ook Friends-koffie geserveerd worden. De serie komt namelijk ook met een eigen koffiemerk. Onder dat merk heeft het op dit moment al drie soorten bonen. Die drie soorten kregen de namen How You Doin’, Pivot Blend en We were on a Coffee Break. De koffiebonen zullen gebruikt worden in de nieuwe koffiehuizen, maar zullen ook apart te koop zijn.

Meer
Lees meer...