‘Friends’-actrice Courteney Cox reageert op Kanye West die “serie niet grappig vindt”

Het drama rond Kanye ‘Ye’ West blijft zich herhalen. De rapper staat de laatste tijd meer bekend om zijn bizarre Instagramposts dan om zijn muziek. Hij probeerde namelijk al enkele keren zijn ex-vrouw Kim Kardashian te beledigen en haalde daarbij de meest willekeurige dingen aan. Zo ook de serie Friends, die hij naar eigen zeggen niet zo grappig vindt. En daar had actrice Courteney Cox zo haar eigen antwoord op.

Friends is zonder twijfel de populairste sitcom aller tijden, maar toch lijkt niet iedereen een even grote fan. Zo ook rapper Kanye West niet, die in een recente post nogmaals aanhaalde dat hij de reeks niet grappig vindt. Dat was voor actrice Courteney Cox, die Monica speelt in de reeks, de perfecte aanleiding om er een (grappige) video over te maken.

Instagram

Ondertussen is Kanye Wests Instagramaccount volledig opgeruimd, maar tot voor kort waren er heel wat bizarre posts op terug te vinden. Zo maakte de rapper ijverig gebruik van zijn account om zijn ex-vrouw Kim Kardashian en diens ex Pete Davidson zwart te maken. In een van die posts vertelde hij hoe Kim zogezegd vaker diarree had dan een gemiddeld persoon. Maar even later liet hij via Instagram weten dat hij die post niet zelf had gemaakt.

“Iemand heeft mijn manier van schrijven overgenomen en dit gemaakt. Niet grappig”, klonk het. “Ik weet dat jullie teleurgesteld gaan zijn, maar het was ook niet ik die tweette dat Friends niet grappig was. Al wou ik dat ik het wel had gedaan.” De rapper verwijst daarmee naar een tweet uit 2020 waarbij hij naar actrice Jennifer Aniston schreef dat “Friends ook niet zo leuk was“. Die tweet lijkt hij dus niet zelf te hebben geschreven, maar toch liet West dus uitschijnen dat hij akkoord ging met wat er stond.

Reactie

Het is op de post waarin Kanye vertelt dat hij “wilde dat hij het wel had getweet” dat actrice Courteney Cox nu reageert. Dat doet ze via een Instagramvideo. Daarin is te zien hoe Cox rustig op haar telefoon zit terwijl ze naar Heartless van Kanye en T-Pain luistert. Wanneer ze de post van Kanye ziet, en dus ook de steek naar de serie Friends, besluit ze meteen de muziek af te zetten en boos weg te lopen.

Bekijk de video (en de post van Kanye) hier:

Meer
Lees meer...