Kanye ‘Ye’ West rekent op Instagram nog maar eens af met Pete ‘Skete’ Davidson, de ex van Kim Kardashian

Nu Kim Kardashian (41) en Pete Davidson (28) een punt hebben gezet achter hun nog prille relatie, kon een reactie van Kanye ‘Ye’ West (45) niet uitblijven. De rapper deed dat vandaag, maandag 8 augustus, dan ook op zijn geheel eigen manier. Op Instagram verklaarde hij namelijk met een fake cover van The New York Times dat ‘Skete’ Davidson was overleden.

Dat Kanye West de breuk met Kim Kardashian niet zo goed heeft verwerkt, is een understatement. Al sinds zo’n anderhalf jaar geleden bekend raakte dat Kim na een relatie van 7 jaar de scheiding had aangevraagd, doet Ye er alles aan om haar terug te winnen.

Pete Davidson en Kim Kardashian

Begin maart 2022 is de scheiding tussen de twee eindelijk officieel uitgesproken. Toch loopt er nog steeds een rechtszaak om alles praktisch te bespreken. En ook daar maakt Kanye West het Kim Kardashian allesbehalve makkelijk. Zo dankte hij recent al voor de vijfde keer zijn advocaat af, waardoor er weer opnieuw moet begonnen worden. De rechter legde Ye nu een deadline op. Als hij ervoor zorgt dat de scheiding in december nog niet is afgerond, krijgt Kim Kardashian alles wat zij vraagt.

Een van de redenen dat Kanye West zo moeilijk deed, was het feit dat zijn ex-vrouw eind vorig jaar een nieuwe relatie begon met Saturday Night Live-ster Pete Davidson. Dat Ye geen zo’n fan is van de 28-jarige acteur en comedian is zacht uitgedrukt. Zo maakte hij voor het nummer Eazy zelfs een clip waarin hij Pete Davidson ontvoert en begraaft. “Vrije meningsuiting”, noemde Ye het achteraf zelf.

Skete Davidson dead at age 28

Nu de relatie tussen Kim Kardashian en Pete Davidson na negen maanden op de klippen is gelopen, heeft Kanye die kans gegrepen om nog maar eens af te rekenen met zijn aartsvijand. En ook nu doet hij dat weer op een nogal lugubere manier. Op zijn verder volledig lege Instagramaccount deelde hij namelijk een valse cover van The New York Times met daarop de grote titel “Skete Davidson dead at age 28“. Het is overigens niet de eerste keer dat Ye naar Pete verwijst met het woord ‘Skete’. Volgens Urban Dictionary wil dat zoveel zeggen als een bleke, magere man die seks heeft met je ex.

Bekijk hier de Instagrampost van Ye:

Meer
Lees meer...