Ye ontvoert Pete Davidson in nieuwe videoclip ‘Eazy’

Rapper Ye strikes again. De Amerikaan, die hiervoor als Kanye West door het leven ging, heeft in een nieuwe videoclip nog eens duidelijk laten zien hoe hard hij komiek en acteur Pete Davidson haat. Davidson is de huidige vriend van Ye’s ex-vrouw Kim Kardashian, en het is duidelijk dat de rapper daar nog steeds niet blij om is.

De ruzie tussen Ye en Pete Davidson is nog lang niet gaan liggen. Hoewel Ye’s vorige aantijgingen aan het adres van Davidson vooral via sociale media gingen, gaat de rapper deze keer nog een stap verder. Hij zet de komiek centraal in zijn videoclip Eazy, waar hij hem ontvoerd en zelfs levend begraaft. Ook de songteksten laten niets aan de verbeelding over.

Eazy

Pete Davidson, die vooral bekend is door zijn optredens in Saturday Night Live, staat nog steeds op de zwarte lijst van Ye. Het is geen geheim dat de rapper geen fan is van Davidson, omdat hij de huidige vriend van zijn ex-vrouw Kim Kardashian is, maar deze keer gaat hij een stapje verder dan enkel de verwijten op Instagram. Pete Davidson kreeg namelijk een hoofdrol in de nieuwste videoclip van Ye, Eazy.

In die videoclip is te zien hoe Ye een zak over het hoofd van een cartoonachtige Pete Davidson trekt om hem vervolgens te ontvoeren op een brommer. Uiteindelijk begraaft hij hem levend, waarna enkel zijn hoofd nog zichtbaar is. Op het einde van de clip is een tekstje te lezen waar staat: “Iedereen leeft lang en gelukkig, behalve Skete je weet wel wie.” Skete is de bijnaam die Ye gebruikt voor Pete.

Een aantal fans maken zich door de release van de video toch zorgen over de intenties van Ye. Sommigen beginnen er namelijk in te geloven dat de rapper echt in staat zou zijn om de SNL-komiek iets aan te doen, terwijl sommigen het gewoonweg “angstaanjagend” vinden en niet begrijpen hoe dit soort dingen door Ye’s management aanvaard worden.

Bekijk de videoclip van Eazy hier:

Meer
Lees meer...