Ye komt na hectische week tot inkeer: “Geleerd dat all caps mensen het gevoel geeft dat ik tegen ze roep”

De afgelopen dagen stuurde Ye, die we vroeger kenden als Kanye West, verschillende bedreigingen de wereld in. Hij haalde zo uit naar z’n ex Kim Kardashian, haar nieuwe vriend Pete Davidson, maar ook Billie Eilish en Kid Cudi kregen ervan langs. Nu lijkt Ye de strijdbijl begraven te hebben.

Ye stuurde de afgelopen dagen tientallen tweets de wereld in waarmee hij verschillende mensen viseerde. Het begon met een publieke ruzie met z’n ex en moeder van z’n kinderen Kim Kardashian. Hij was het er niet mee eens dat hun dochter North video’s maakte op TikTok. Daarna richtte hij z’n pijlen ook op Billie Eilish, Pete Davidson en Kid Cudi.

All caps

Maar nu lijkt de rapper tot inkeer te zijn gekomen. Hij verwijderde alle posts van de afgelopen dagen van Instagram en deelde één nieuwe post. Het gaat om een foto van hemzelf tijdens een van z’n optredens. In de caption schreef hij: “Ik heb geleerd dat all caps gebruiken mensen het gevoel geeft dat ik tegen ze roep. Ik werk aan mijn communicatie.”

Hij laat ook weten dat hij hulp krijgt uit verschillende hoeken. “Bedankt aan iedereen om mij te steunen.” Daarna verontschuldigt hij zich persoonlijk bij z’n ex-vrouw, wiens persoonlijke berichten hij de afgelopen dagen deelde op Instagram. “Ik weet dat het delen van screenshots schokkend was en intimiderend tegenover Kim. Ik neem de verantwoordelijkheid. Ik ben nog steeds aan het leren. Op dit moment heb ik nog niet alle antwoorden. Je moet een goede luisteraar zijn om een goede leider te zijn.”

Kim Kardashian

Gisteren kwam het nieuws naar buiten dat de relatie tussen Ye en het model Julia Fox erop zit. Via haar Instagram Story liet Julia al weten dat ze nog steeds een goede verhouding heeft met Ye en dat ze geen traan heeft gelaten bij de breuk “ook al zouden jullie zo graag willen dat ik diepongelukkig ben”.

Ook Ye laat er geen gras over groeien. Zo stuurde hij op Valentijnsdag een pick-uptruck vol rozen naar Kim Kardashian. Hij deelde een foto van de truck, waarop geschreven stond: “My vision is krystal klear“. Het gebruik van de K’s zou daarbij dus insinueren dat de rozen bedoeld waren voor Kim. En nu lijkt hij dus ook de plooien met andere mensen glad te strijken.

Op dinsdag 22 februari 2022 verschijnt het nieuwe album van Kanye ‘Donda 2‘.

Meer
Lees meer...