‘Kim Kardashian en Pete Davidson zetten punt achter relatie’

Pete Davidson (28) en Kim Kardashian (41) zouden uit elkaar zijn. Dat meldt de website E! News op basis van verschillende bronnen uit de dichte omgeving. De twee waren amper 9 maanden aan het daten.

Zo’n anderhalf jaar geleden raakte bekend dat Kim Kardashian na een relatie van 7 jaar de scheiding had aangevraagd van haar toenmalige echtgenoot Kanye ‘Ye’ West. De maanden daarna sprak de realityster openhartig over de relatiebreuk, terwijl Ye er juist alles leek aan te doen om zijn ex terug voor hem te winnen.

Saturday Night Live

Ondertussen waren er echter al steeds meer geruchten opgedoken dat Kim Kardashian een nieuwe vlam had. Ze werd namelijk steeds vaker samen gezien met comedian en acteur Pete Davidson. De twee zouden elkaar hebben leren kennen toen ze samen een sketch opnamen voor Saturday Night Live. Het duurde dan ook niet lang voor het nieuwe koppel zelf toegaf dat ze aan ’t daten waren.

Toen begin maart 2022 de scheiding tussen Kim Kardashian en Ye eindelijk officieel rond was, leek het alsof het steeds beter ging tussen Kim en Pete Davidson. Het koppel sprak zelfs openlijk over kinderen samen, iets wat Kim Kardashian enkele maanden daarvoor nog volledig uitsloot.

Drukke schema’s en lange afstanden

Volgens E! News zijn Pete Davidson en Kim Kardashian nu echter als vrienden uit elkaar gegaan. Insiders zeggen dat de twee nog steeds “veel liefde en respect voor elkaar hebben”. Ze zouden echter tot de vaststelling gekomen dat hun drukke schema’s en de vaak lange afstand tussen hen het “te moeilijk maakt om een relatie te onderhouden”.

Pete Davidson zat de voorbije tijd namelijk lange tijd in Australië voor de opnames van de film Wizards!. Door haar vier kinderen en het co-ouderschap met Kanye West was het voor Kim onmogelijk om haar vriend achterna te reizen. Mede daarom zouden ze vorige week besloten hebben om een punt achter hun prille relatie te zetten.

Meer
Lees meer...