‘Friends’ verdwijnt eind deze maand van Netflix in België

De Amerikaanse sitcom Friends zal eind deze maand verdwijnen van Netflix in ons land. In heel wat andere landen is de reeks nu al enkele jaren verdwenen uit het aanbod, maar nu is het ook de beurt aan België.

Wie nog snel alle 236 afleveringen van Friends wil herbekijken, begint maar beter snel. Want Netflix zal de reeks op 1 oktober definitief uit z’n assortiment verwijderen. Eerder verdween de sitcom al van Netflix in heel wat andere landen, maar in België konden we nog langer van de reeks genieten.

Friends

Trouwe fans hebben het waarschijnlijk al gezien. Als je nu naar Friends wil kijken op Netflix, krijg je de boodschap te zien dat 30 september de laatste dag is waarop je naar de reeks kan kijken op de streamingdienst. Net zoals in vele andere landen zal Friends dus ook in België van Netflix verdwijnen.

Friends mag dan wel al meer dan 25 jaar oud zijn, de reeks blijft een van de toptitels op Netflix. De populaire sitcom wordt tegenwoordig vaak bekritiseerd over het gebrek aan diversiteit en het gebruik van moppen die nu niet meer door de beugel zouden kunnen. Toch wordt de reeks door heel wat fans nog steeds trouw herbekeken. Maar wie dat doet via Netflix zal er dus snel bij moeten zijn om de reeks nog een laatste keer te herbekijken op de streamingdienst, want vanaf oktober zal dat niet meer mogelijk zijn.

Friends is te vinden op onze top 50 met de beste reeksen op Netflix. Bekijk de volledige lijst hier.

Meer
Lees meer...