‘Game of Thrones’ krijgt eigen podcast

Augustus zal helemaal in het teken van Game of Thrones staan. Naast de release van de prequelserie House of the Dragon, zal er namelijk ook een podcast komen. Daar zullen fans terecht kunnen voor interviews, weetjes, discussies en extra nieuws over de prequelserie en alle andere Game of Thrones-projecten. The Official Game of Thrones Podcast: House of the Dragon zal vanaf 3 augustus te beluisteren zijn.

Het einde van Game of Thrones ligt ondertussen al even achter ons, maar toch zal de serie een van de populairste series ooit blijven. Terwijl de spin-off House of The Dragon op 22 augustus op Streamz verschijnt, komt er nu ook een podcast aan. In The Official Game of Thrones Podcast: House of the Dragon krijgen fans een exclusieve kijk op de verschillende producties.

House of the Dragon

Binnen iets minder dan een maand komt de nieuwe Game of Thrones-serie House of the Dragon uit op HBO Max en Streamz. Om die release te vieren, maakte HBO Max gisteren bekend dat er ook een podcast zal verschijnen. The Official Game of Thrones Podcast: House of the Dragon zal gepresenteerd worden door Jason Concepcion en Greta Johnsen. Zij ontvangen elke aflevering enkele leden van de cast en crew van House of the Dragon en nemen de fans mee in hun avontuur.

In de eerste afleveringen, die nog voor de release van de serie verschijnen, zullen de presentatoren een geschiedenisles geven om het geheugen op te frissen. De nieuwe prequelserie gaat namelijk over de familie Targaryen, het huis dat bekend staat om zijn draken. Wanneer de serie echt begint, gaat ook de podcast een andere richting uit. Vanaf dan zal die meer bestaan uit analyses en interviews.

Andere projecten

Naast de podcast en de prequelserie, wordt er ondertussen ook nog gewerkt aan andere Game of Thrones-projecten. Zo zou schrijver George R.R. Martin druk bezig zijn aan een spin-off rond het personage Jon Snow. Daarvoor zou ook acteur Kit Harington terugkeren. Wanneer die serie precies zal uitkomen, is niet geweten.

Meer
Lees meer...