‘Game of Thrones’-sequel over Jon Snow in de maak

Wie dacht dat Game of Thrones officieel zou stoppen na het einde van de serie, is verkeerd. HBO is namelijk druk bezig aan een aantal prequels, waarvan House of Dragons binnenkort uitkomt. Maar naast de prequels zou de studio nu ook bezig zijn aan een sequel rond het personage Jon Snow (Kit Harington), dat meldt The Hollywood Reporter.

Het einde van Game of Thrones ligt ondertussen al even achter ons, maar toch zal de serie een van de populairste series ooit blijven. Terwijl schrijver George R.R. Martin druk bezig is met de spin-off House of The Dragon, dat dit jaar op Streamz verschijnt, zou HBO ook aan het werken zijn aan een nieuwe sequel. Die zou gaan over het populaire personage Jon Snow (Kit Harington).

Jon Snow

De meningen over het achtste en laatste seizoen van Game of Thrones zijn heel verdeeld. Of niet, want bijna iedereen blijkt het einde te haten. Maar daar zou nu wel eens verandering in kunnen komen. Volgens The Hollywood Reporter is HBO namelijk bezig aan een spin-off rond het personage Jon Snow.

Dat personage is al sinds het allereerste seizoen een van de fan favorites en kende een heftig bestaan. Op het einde van het achtste seizoen kwam hij erachter dat zijn echte naam Aegon Targaryen was en dat hij kans maakte op de Iron Throne. Uiteindelijk ging hij mee met de Wildlings en liet hij zijn oude leven achter zich. Dat leek HBO dus een perfecte verhaallijn voor een sequel.

Volgens de bron zou acteur Kit Harington de rol opnieuw op zich nemen. Maar wanneer de opnames voor de reeks precies starten en wanneer de serie zou verschijnen, is niet bekend. De Game of Thrones-prequel House of The Dragon, zonder Jon Snow, verschijnt dan weer op 21 augustus 2022.

Bekijk hier het verhaal van Jon Snow:

Meer
Lees meer...