‘Game of Thrones’-prequel House of the Dragon cast twee nieuwe actrices

House of the Dragon, de eerste prequel van Game of Thrones, krijgt steeds meer vorm. Vandaag maakt de reeks bekend dat er twee actrices zijn toegevoegd aan de cast. Het gaat om de jonge actrices Emily Carey en Milly Alcock, die je al ken kennen van enkele van hun eerdere rollen.

De eerste prequel van Game of Thrones zal in het teken staan van de familie Targaryen, vele jaren voor de geboorte van Daenerys. House of the Dragon is gebaseerd op het boek Fire & Blood van George R.R. Martin. We kenden al heel wat leden van de cast en nu worden daar nog twee actrices aan toegevoegd.

House of the Dragon

We wisten al dat we Paddy Considine (King Viserys Targaryen), Olivia Cooke (Alicent Hightower), Emma D’Arcy (Princess Rhaenyra Targaryen), Matt Smith (Prince Daemon Targaryen), Steve Toussaint (Lord Corlys Velaryon/’The Sea Snake’), Eve Best (Princess Rhaenys Velaryon), Rhys Ifans (Otto Hightower), Sonoya Mizuno (Mysaria) en Fabien Frankel (Ser Criston Cole) te zien zullen zijn in de reeks.

De twee nieuwe rollen worden gespeeld door Milly Alcock en Emily Carey. Milly Alcock zal in de huid kruipen van de jonge Princess Rhaenyra Targaryen, die gespeeld wordt door Emma D’Arcy. Rhaenyra is de oudste dochter van de koning en is een dragonrider. Maar het feit dat ze een vrouw is, zorgt voor problemen. Emily Carey zal op haar beurt de jonge Alicent Hightower spelen, de dochter van Otto Hightower, de Hand of the King.

Bekijk hier de officiële aankondiging van de twee actrices:

Eerder deelde HBO al enkele foto’s van verschillende acteurs in de huid van hun personages:

Meer
Lees meer...