Gebruikt zakdoekje Messi wordt verkocht voor 1 miljoen dollar

“Alles wat Lionel Messi aanraakt, verandert in goud.” Je zou het bijna gaan geloven, want het zakdoekje dat de Argentijnse voetballer gebruikte tijdens de persconferentie over zijn afscheid bij FC Barcelona wordt nu verkocht voor een prijs van maar liefst 1 miljoen dollar (850.000 euro).

Toen Lionel Messi zijn afscheid bij FC Barcelona aankondigde, was dat een enorm emotioneel moment voor hem. Hij zei vaarwel aan de club waar hij meer dan 20 jaar afscheid van de club en ruilde die in voor het Franse Paris Saint-Germain. Bij zijn afscheid vloeiden er enkele traantjes, die nu heel veel geld waard zijn.

1 miljoen dollar voor een zakdoekje

Een persoon die aanwezig was bij de persconferentie nam het zakdoekje mee naar huis en biedt het nu te koop aan. Wie graag het zakdoekje, inclusief tranen en snot van Messi, in z’n bezit wil hebben, zal daarvoor wel diep in de buidel moeten tasten.

De verkoper vraagt namelijk een miljoen dollar (850.000 euro) voor het zakdoekje. De anonieme verkoper verantwoordt die prijs door uit te leggen dat het zakdoekje genetisch materiaal bevat van Messi, waardoor je zelf je eigen kloon van het voetbalgenie zou kunnen maken.

Bekijk hier de persconferentie van Lionel Messi:

Messi naar Parijs

Door geldproblemen bij de club moest Messi andere oorden opzoeken. Verschillende ploegen toonden interesse in de sterspeler, maar het werd uiteindelijk het Franse Paris Saint-Germain dat Messi een contract van twee jaar kon aanbieden.

Toen Messi naar Parijs vloog om zijn nieuwe contract te ondertekenen, werd alvast duidelijk dat de Franse supporters de Argentijn graag zien komen. Zo werd de vlucht van Barcelona naar Parijs door meer dan 100.000 mensen gevolgd en stonden vele fans hem ook op te wachten aan de luchthaven.

Meer
Lees meer...