‘Gestrand op Honeymoon Island’: Eerste irritaties duiken op bij Jolien over Aaron

In Gestrand op Honeymoon Island proberen ook dit seizoen acht singles op de meest extreme manier iets te maken van hun ‘blinde’ huwelijk. Op een onbewoond eiland zitten met iemand die je eigenlijk totaal nog niet kent, zorgt er uiteraard voor dat alle kleine kantjes meteen duidelijk worden. Dat is ook het geval bij Jolien en Aaron, waarbij die eerste wat communicatieve vaardigheden mist.

Eén jaar geleden maakten we in Gestrand op Honeymoon Island kennis met een nieuw televisieformat. Het programma is een soort mix van Blind Getrouwd en Expeditie Robinson. Voor de start van Gestrand op Honeymoon Island laten experts een groep avontuurlijk singles 30 seconden speeddaten met elkaar. Op basis daarvan in combinatie met hun profiel worden er vervolgens vier koppels gevormd.

Die trouwen op een paradijselijk strand en worden vervolgens in hun trouwkleden samen gedropt op een onbewoond eiland. Daar moeten de newlyweds drie weken proberen te overleven met de omstandigheden en vooral ook met elkaar. Dat leverde vorig jaar, na enige omwegen, met Sarah en Joeri alvast één gelukkig koppel op. Dit jaar wagen vier nieuwe koppels zich aan het avontuur.

Jolien

Voorlopig lijken die huwelijken wel nog niet bij iedereen een even groot succes. Zo wil Jolien van hun tijd op hun onbewoond eiland gebruikmaken om diepgaande gesprekken te hebben met haar echtgenoot Aaron. Die is daarentegen minder praatvaardig en komt met weinig reacties terug. En dat tot ergernis van Jolien.

Bekijk hier het fragment uit Gestrand op Honeymoon Island:

Gestrand op Honeymoon Island is iedere maandag om 21.55 uur te zien op VTM 2 en VTM GO.

Meer
Lees meer...