‘Gestrand op Honeymoon Island’: Maxine blikt terug op het avontuur

Het eerste seizoen van Gestrand op Honeymoon Island zit er bijna op. De kandidaten staan dinsdagavond 25 april voor de definitieve beslissing of ze getrouwd blijven of niet, maar nu al blikt Maxine terug op het gigantische avontuur.

 Anderhalve maand geleden ging Gestrand op Honeymoon Island van start met onder andere Keith en Maxine. We konden daarbij zien hoe er meteen een goede klik was tussen beiden, maar merkten ook al meteen enkele discussiepunten. Zo blijkt Keith vooral iemand te zijn die dingen gewoon doen en is Maxine eerder iemand die dingen graag bespreekt.

Dat zorgde aanvankelijk niet meteen voor discussie, maar na verloop van tijd namen de irritaties tussen beiden toch toe. Vooral het vreselijke weer – met veel tropische stormen – en de honger zorgden ervoor dat het na enige tijd ontplofte tussen beiden. Het laatste deel van hun verblijf op het onbewoonde eiland bleef gepaard gaan met honger en veel regen waardoor zowel Keith als Maxine uiteindelijk blij waren terug naar huis te mogen. Of ze daar getrouwd blijven, valt nog af te wachten.

“Niet opnieuw doen”

Gestrand op Honeymoon Island was een heftige ervaring, ik zou het niet meteen opnieuw doen”, is Maxine eerlijk in Dag Allemaal. Ze geeft daarbij ook aan vooral geschrokken te zijn van het enorme gebrek aan comfort en basisbehoeften.

“Ik wist dat we niet in een luxeresort zouden verblijven. Maar dat het zó pittig zou zijn en we letterlijk de rijst­korrels moesten tellen, dat hadden we niet verwacht. Ik vond het toch extreem. Het was wel een goed dieet, want ik was na drie weken 5 kilo kwijt”, besluit Maxine.

Gestrand op Honeymoon Island is te zien op VTM 2 dinsdagavond om 21.50 uur.