Left Right
scrollTop top

“Ghislaine Maxwell heeft een geheime collectie van sekstapes met ’s werelds machtigste mensen”


Jeffrey Epstein Ghislaine Maxwell
© Jeffrey Epstein en Ghislaine Maxwell – Bron: Netflix

In de zaak rond Jeffrey Epstein zou Ghislaine Maxwell een privécollectie hebben van zijn sekstapes. Op die tapes zouden beelden staan van minderjarige meisjes, maar ook beelden die “de machtigste mensen ter wereld in de problemen kunnen brengen”.

Ghislaine Maxwell, de ex van Jeffrey Epstein, werd vorige week opgepakt door haar betrokkenheid bij de zaak rond de miljonair. Epstein overleed in de zomer van vorig jaar in de cel, maar het onderzoek naar het seksueel misbruik en prostitutie van tientallen (minderjarige) meisjes gaat verder.

Sekstapes

Een voormalige vriend van Ghislaine Maxwell vertelde aan Daily Mail dat de ex-vriendin van Jeffrey Epstein in het bezit is van een geheime verzameling sekstapes. Op die tapes zouden beelden van Epstein met jonge meisjes te zien zijn, maar hij gebruikte deze tapes naar verluidt ook als chantagemateriaal voor invloedrijke mannen die gebruik maakten van zijn “vrijgevigheid”.

En ook Ghislaine had dus een kopie van die tapes, vooral om zichzelf te beschermen tegen diezelfde invloedrijke mannen. “Als zij in de val loopt, dan sleurt ze hen allemaal met zich mee”, zo klinkt het bij de bron. En nu Maxwell opgepakt is, moeten de “invloedrijke mannen” zich misschien wel zorgen beginnen maken.

Prince Andrew, Bill Clinton en Donald Trump

Ghislaine Maxwell Prince Andrew Virginia Roberts
Ghislaine Maxwell (rechts), met Prince Andrew en slachtoffer Virginia Roberts – Bron: Isopix

Het is niet moeilijk om te achterhalen wie die “invloedrijke mannen” zijn. Epstein had zo heel wat invloedrijke vrienden. Gaande van voormalige Amerikaanse president Bill Clinton tot de huidige Amerikaanse president Donald Trump en de Britse prins Andrew.

Alle drie werden ze geregeld gespot op de verschillende verblijven van Jeffrey Epstein. Daarnaast worden ze door sommige meisjes ook beschuldigd van seksueel misbruik, wat uitgebreid aan bod kwam in de Netflix-documentaire Jeffrey Epstein: Filthy Rich.

Ghislaine Maxwell

Maxwell werd afgelopen week opgepakt op verdenking van het regelen van jonge meisjes als “masseuses” voor Jeffrey Epstein. Daarnaast wordt ze ook zelf beschuldigd van seksueel misbruik. Zo verklaarden verschillende slachtoffers van Epstein al dat Maxwell deelnam aan de massages en de praktijken die daarop volgden.

Volgens haar voormalige vriend die nu spreekt tegen Daily Mail zou Ghislaine Maxwell de tapes mogelijk kunnen gebruiken om vrij te komen. “Als de politie wil ruilen, dan kan Ghislaine wegkomen met de feiten. Ze heeft kopieën van alles wat Epstein had.”


Deze artikelen kunnen u misschien ook interesseren…


Corona Virus Update

 • Wereld
 • Aantal
  besmettingen
  59.160.472
 • Aantal
  doden
  1.396.267
 • België
 • Aantal
  besmettingen
  559.902
 • Aantal
  doden
  15.755