‘Glee’-cast verzamelt bij Lake Piru om Naya Rivera te herdenken

Gisteren werd na een lange zoektocht het lichaam van Naya Rivera teruggevonden in Lake Piru, waar ze vorige week verdween. De 33-jarige actrice was op het meer gaan varen met een huurbootje, maar verdronk toen ze even wilde zwemmen. Haar vierjarige zoontje overleefde het wel.

Naya Rivera is overleden. De actrice ging samen met haar vier jaar oude zoontje zwemmen in Lake Piru, maar kwam niet meer boven water. Ze kon haar zoontje wel nog op tijd terug in de boot helpen. Maar van de actrice zelf verdween elk spoor. Na een lange zoektocht werd gisteren een lichaam gevonden door de hulpdiensten. Enkele uren later werd bevestigd dat het inderdaad ging om het lichaam van Naya Rivera.

Glee

Naya Rivera acteerde al van toen ze kind was, maar haar echte doorbraak kwam er door de reeks Glee. In die musicalreeks was ze te zien als cheerleader Santana Lopez, die vooral in de eerste seizoenen worstelde met haar geaardheid en haar gevoelens voor haar beste vriendin. Maar later leerde ze die te omarmen.

Santana was een geliefd personage voor vele fans, maar ook op de set was de actrice geliefd. Zo blijkt uit de reacties op haar overlijden. Haar dood komt dan ook hard aan bij de andere leden van de cast die doorheen de jaren echt vrienden werden.

Reünie aan Lake Piru

Cast Glee Naya Rivera Lake Piru
Isopix

De acteurs van Glee kwamen gisteren samen aan Lake Piru toen bekend raakte dat er een lichaam gevonden was. Op dat moment was het nog niet helemaal zeker dat het ging om het lichaam van Naya Rivera, maar de kans was groot.

Lokale nieuwsagentschappen konden foto’s maken van de cast die aan de oever van het meer verzamelden terwijl ze elkaars handen vasthielden. De castleden zochten ook duidelijk steun bij elkaar om het moeilijke nieuws te verwerken.

Cast Glee Naya Rivera Lake Piru
Isopix
Meer
Lees meer...