Goed nieuws voor Disneyfans, Disneyland Parijs gaat uitbreiden!

Goed nieuws voor Disneyfans, Disneyland Parijs gaat uitbreiden!

Drie Disneyparken krijgen er binnenkort een zone bij en Disneyland Parijs is er één van. Hiervoor gaat Disney samenwerken met Marvel Studios en Marvel Themed Entertainment. Deze drie nieuwe zones zijn dus allemaal in het thema van Marvel, de volgende generatie superhelden.

Fan van de Disneyparken en van Avengers Assemble dan kan je je vanaf 2020 helemaal uitleven in Disneyland Parijs. In Parijs gaan ze het Walt Disney Studios Park uitbreiden met een Marvelzone. De nieuwe attractiezone is niet het enige dat Marvel wordt in Disneyland Parijs. Een van de Resort Hotels zal vanaf oktober 2018 omgebouwd worden tot Disney’s Hotel New York – The Art of Marvel.

Niet alleen het park in Parijs, maar ook Disneyland Resort in Californië en Hong Kong Disneyland gaan voor Marvel. In Hong Kong Disneyland is er al een Marvel attractie opengegaan, voor de rest moeten we nog wat geduld hebben. De plannen zouden in 2020 klaar moeten zijn.

Wie echt niet kan wachten, moet deze zomer al naar Disneyland Parijs gaan. Van 10 juni tot 30 september komen de Marvel superhelden al naar Parijs voor de Marvel Summer of Super Heroes. In het Walt Disney Studios Park worden er live-action shows geven.

Gesponsorde artikelen