‘Good Omens’ krijgt een nieuwe trailer: humor, chaos en ontploffingen

‘Good Omens’ krijgt een nieuwe trailer: humor, chaos en ontploffingen

‘Good Omens’ heeft een nieuwe trailer gekregen. De serie van Amazon Prime en BBC Two is gebaseerd op het boek van Terry Pratchett en Neil Gaiman en is beschikbaar vanaf 31 mei 2019. De trailer belooft veel humor, chaos en ontploffingen. 

In de nieuwe trailer van Good Omens krijgen we voor het eerst ook andere personages dan Crowley, de duivel, en Aziraphale, de engel, te zien. Die twee moeten er in de serie op Amazon Prime en BBC Two samen voor zorgen dat de apocalyps er komt, maar daar hebben ze zelf niet veel zin in. Ze leven namelijk ondertussen al zes duizend jaar op aarde en amuseren zich er wel. Bovendien is de Antichrist, die voorbestemd is om de apocalyps te veroorzaken, bij zijn geboorte verwisseld.

Neil en Terry

De serie bestaat uit zes afleveringen en is gebaseerd op het boek van wijlen Terry Pratchett en Neil Gaiman. Die laatste schreef ook de afleveringen van Good Omens uit en zo kunnen fans er dus zeker van zijn dat het verhaal heel dicht bij het boek zal liggen. Eerst had Gaiman geweigerd hun boek te herwerken voor televisie, omdat hij zijn goeie vriend Terry beloofd had altijd samen aan Good Omens te werken. Maar blijkbaar had die vlak voor hij stierf nog een brief geschreven waarin hij Gaiman expliciet vroeg om het project zonder hem verder te zetten.

Dit is de nieuwe trailer van Good Omens:

We krijgen in de trailer voor de eerste keer ook andere personages uit de serie te zien. David Tennant (Crowly) en Michael Sheen (Aziraphale) worden bijgestaan door onder andere Benedict Cumberbatch. Die speelt in de serie de rol van Satan. Daarnaast zien we ook Adria Arjona (Anathema Device), Jack Whitehall (Newt Pulsifer), Michael McKean (Witchfinder Sergeant Shadwell), Miranda Richardson (Madame Tracy) en John Hamm (Archangel Gabriel) te zien.

Good Omens is vanaf 31 mei 2019 beschikbaar op Amazon Prime.

Gesponsorde artikelen