‘Goodbye Earth’ behoudt Yoo Ah-in zijn scènes en heeft een nieuwe releasedatum

Yoo Ah-In verloor veel rollen en sponsors na zijn drugsschandaal. Zo had hij een rol in Hellbound die hij voor het tweede seizoen moest afgeven aan Kim Sung-cheol. Goodbye Earth was ook één van zijn aankomende projecten waarin hij een belangrijke rol speelt. Daarom heeft Netflix besloten zijn scènes niet te verwijderen.

Acteur Yoo Ah-In heeft meerdere bekende rollen gespeeld in zijn carrière. Zo had hij een rol als sekteleider Jeong Jin-soo in Hellbound. Die rol ging het ook in het tweede seizoen spelen, maar werd uiteindelijk door Kim Sung-cheol vervangen. Dat komt omdat hij 2023 beschuldigd werd van illegaal drugsgebruik. Tijdens een politieonderzoek bleek dat de acteur positief testte op verschillende drugs. Hij kreeg toen veel publieke aandacht en sympathie van zijn fans, maar het zorgde er ook voor dat verschillende projecten en sponsors hem lieten vallen.

Goodbye Earth was één van de projecten waar Yoo Ah-In mee bezig was tijdens het schandaal, wat ervoor zorgde dat de show zijn release werd uitgesteld. Netflix heeft ondertussen een verklaring gegeven over de K-drama. Verschillende Koreaanse media zeggen dat de show op 26 april 2024 uitkomt, maar Netflix onthoudt zich hiervan en zegt dat er momenteel nog niets besloten is.

Goodbye Earth

De show Goodbye Earth gaat over een groep mensen die in een chaotische wereld leven voor een apocalyps. Er wordt verwacht dat een meteoor binnen de 200 dagen de aarde zal vernietigen. Terwijl de personages aftellen naar de dag des oordeels navigeren ze door de chaos, onzekerheid en onverwachte wendingen. Daarbij laten ze elk moment tellen, omdat het bijna het einde van de wereld is.

Yoo Ah-In speelt één van de hoofdrollen als Yoon Sang-eun, een onderzoeker bij een biotechnologisch onderzoeksinstituut. Het personage is ook de langdurige geliefde van Jin Se-kyung (Ahn Eun-jin), een vrijwilliger bij het stadhuis van Ungcheon.

Meer
Lees meer...