‘Gossip Girl’-reboot krijgt officiële trailer

Binnen een maand verschijnt de reboot van Gossip Girl op HBO Max. In ons land zal de reeks ook meteen te bekijken zijn via Streamz. In een eerste trailer krijgen we nu eindelijk te zien wat we mogen verwachten van de reboot.

De reboot van Gossip Girl wordt geen reeks met de oorspronkelijke personages. We krijgen een volledig nieuwe cast te zien, maar het concept van de reeks blijft wel hetzelfde. En hoe dat juist in z’n werk zal gaan, krijgen we nu te zien in de officiële trailer voor Gossip Girl.

Gossip Girl-reboot

De Gossip Girl-reboot speelt zich af acht jaar na de gebeurtenissen uit de originele reeks. We bevinden ons nog steeds in de Upper East Side in New York, maar die ziet er heel wat anders uit. Maar één ding is hetzelfde gebleven: Gossip Girl. Zij verspreidt nog steeds de geheimen van de populaire jongeren.

De nieuwe reeks kreeg dus een volledig nieuwe cast die bestaat uit Jordan Alexander (Sacred Lies), Eli Brown (Pretty Little Liars), Thomas Doherty (High Fidelity), Tavi Gevinson (Enough Said), Emily Alyn Lind (Doctor Sleep), Zion Moreno (Control Z), Whitney Peak (Molly’s Game) en nieuwe acteurs Evan Mock en Savannah Lee Smith. Kirsten Bell verzorgt, net zoals in het origineel, de stem van Gossip Girl.

Trailer

We kregen eerder al een korte teaser te zien, maar nu heeft de reboot van Gossip Girl een volwaardige trailer gekregen. Daarin krijgen we te horen dat de personages een “hechte vriendengroep vormen” die “elkaar vertrouwen” en vooral dat “de school van hen is”. Vervolgens zien we hoe er een nieuwe studente op de school aankomt en opgenomen wordt in de vriendengroep.

Maar dan krijgen we de bekende stem van Gossip Girl te horen. “Hebben jullie me gemist? Ik weet dat ik jullie gemist heb.” En Gossip Girl weet nog steeds alle geheimen over iedereen en die kunnen alles overhoop gooien.

Bekijk hier de trailer voor de Gossip Girl-reboot:

https://www.youtube.com/watch?v=jsah5yCzh-U

De nieuwe reeks van Gossip Girl zal vanaf 9 juli bij ons te zien zijn op Streamz.

Meer
Lees meer...