Left Right
scrollTop top

Halsey is mama geworden van haar eerste kindje


Halsey
© Xavier Collin/Image Press Agency/Sipa USA (via Isopix)

De Amerikaanse zangeres Halsey heeft haar eerste kindje verwelkomd. Dat maakt ze zelf bekend via Instagram met twee schattige foto’s met de baby en haar vriend Alev Aydin. De baby werd geboren op 14 juli, maar Halsey deelt het nieuws pas nu met de wereld.

Halsey is bevallen van haar eerste kindje. De zangeres kondigde in januari haar zwangerschap aan met een reeks foto’s op Instagram en nu maakt ze opnieuw via diezelfde weg de geboorte bekend.

Ender

Met twee foto’s maakt Halsey de geboorte van haar kindje bekend. Op de eerste is het volledige kersverse gezinnetje te zien, met Halsey, Alev en de kleine Ender. Op de tweede is te zien hoe Ender borstvoeding krijgt.

Bij de foto schreef Halsey “Dankbaarheid. Voor de meest ‘zeldzame’ en euforische geboorte. Aangedreven door liefde”. De ‘zeldzame’ schreef Halsey tussen aanhalingstekens aangezien Ender ‘meest zeldzaam’ betekent. De volledige naam van de baby is Ender Ridley Aydin.

Bekijk hier de foto’s op de Instagram-pagina van Halsey:

Album

Halsey heeft tijdens haar zwangerschap ook niet stilgezeten. In die tijd heeft ze gewerkt aan haar volgende album. Dat zal verschijnen op 27 augustus en kreeg de naam ‘If I Can’t Have Love, I Want Power’.

Voor het album liet de zangeres zich inspireren door haar zwangerschap. Zo verwijst de albumcover al naar Madonna, niet de zangeres, wel de afbeelding van Maria in de kunst. “De cover viert zwangere en postpartum lichamen als iets moois, iets om te bewonderen”, liet Halsey al weten. “We hebben nog een lange weg af te leggen om het sociale stigma rond lichamen en borstvoeding te doen verdwijnen. Ik hoop dat dit een stap in de goede richting kan zijn!”


Deze artikelen kunnen u misschien ook interesseren…