Halsey en SUGA (BTS) bundelen opnieuw hun krachten voor soundtrack game ‘Diablo IV’

Halsey en SUGA van BTS zullen volgende week opnieuw samen een nummer uitbrengen. Het gaat om een nieuwe versie van het nummer Lilith van Halsey, dat deel zal uitmaken van de soundtrack van de nieuwe videogame Diablo IV.

Nadat we eerder deze week te weten kwamen dat BTS op vrijdag 9 juni met het nieuwe groepsnummer Take Two komt, volgt nu het nieuws dat er op maandag 5 juni een nieuw nummer van SUGA en Halsey verschijnt. Het nummer wordt de titelsong van het nieuwe spel Diablo IV, dat één dag later, op dinsdag 6 juni, verschijnt.

Lilith (Diablo IV Anthem)

Op maandag 5 juni zal het nummer Lilith (Diablo IV Anthem) verschijnen. Het gaat om een nieuwe versie van het nummer Lilith van Halsey, dat al te vinden is op het album ‘If I Can’t Have Love, I Want Power’ van Halsey dat verscheen in 2021. Dat nummer werd onder handen genomen door SUGA en zal het titelnummer worden voor de nieuwe videogame Diablo IV. Diablo loste via Twitter nu al een korte teaser van Lilith (Diablo IV Anthem). Daarin krijgen we al een stuk uit het nummer te horen, maar zien we ook Halsey en SUGA in de duistere wereld van Diablo IV.

Het is al de derde keer dat SUGA en Halsey samenwerken. De eerste keer ging het om een samenwerking van Halsey met heel BTS voor het nummer Boy With Luv in 2019. Een jaar later was SUGA te horen op het nummer Suga’s Interlude van het album ‘Manic’ van Halsey. Halsey en SUGA bouwden ondertussen een hechte vriendschap op die ook te zien was in de documentaire SUGA: Road to D-DAY. Halsey was ook aanwezig als special guest op het optreden van SUGA in Los Angeles tijdens zijn ‘D-DAY’-tour.

Meer
Lees meer...