Harry Styles gaat mogelijk Prince Eric spelen in ‘The Little Mermaid’

Disney zou aan het praten zijn met Harry Styles over de rol van Prince Eric in de live-actionremake van The Little Mermaid. De Britse zanger was eerder al te zien op het grote scherm in de oorlogsfilm Dunkirk, maar zou nu dus mogelijk een heel andere richting inslaan.

Dat Harry Styles de belichaming is van een Disneyprins moeten we jullie natuurlijk niet meer uitleggen. Maar nu kan de Britse zanger misschien ook echt zijn royale looks uitspelen in een Disneyfilm. Hij zou namelijk een kanshebber zijn voor de rol van Prince Eric in de aankomende live-actionremake van The Little Mermaid.

Harry Styles

We leerden Harry Styles natuurlijk allemaal kennen als “Harry van One Direction“, maar ondertussen is de Brit veel meer dan één vijfde van een boysband. Als solozanger haalde hij al verschillende hits en verbaasde hij vriend en vijand met zijn volwassen stem en muziek. Daarna zette de zanger ook met succes zijn eerste stapjes in de filmwereld met een puike acteerprestatie in Dunkirk van Christopher Nolan.

Nu zou Harry Styles dus opnieuw in een film kunnen opduiken en wel in een heel ander genre en in een veel grotere rol. Harry Styles wordt namelijk getipt als Prince Eric in de live-actionremake van The Little Mermaid. Voor die film is Disney op dit moment volop bezig op zoek naar de geknipte acteurs. En ook wij moeten toegeven: Harry Styles zou dé perfecte Disneyprins zijn.

The Little Mermaid

Disney is volop aan de slag om de rollen voor The Little Mermaid vast te leggen. De hoofdrol is alvast voor de jonge zangeres Halle Bailey. Disney heeft voor deze rol dus niet gezocht naar een actrice die lijkt op de geanimeerde versie uit de film. En daar was niet iedereen tevreden over.

Verder zijn er ook heel wat mensen die hopen dat tv-chef Gordon Ramsay in de huid van de boze Franse kok van Prince Eric zal kruipen. Doe daar nog eens Harry Styles bij als Prince Eric en je krijgt een absolute topfilm, toch?

Meer
Lees meer...