‘Heartbreak High’ seizoen 2 vanaf april te zien op Netflix

Goed nieuws voor de fans van tienerseries! Binnenkort komt het tweede seizoen van de Australische reeks Heartbreak High uit op Netflix. Het eerste seizoen dateert ondertussen al van 2022.

Op 14 september 2022 verscheen het eerste seizoen van Heartbreak High op Netflix. Het ging om een reboot van de gelijknamige Australische reeks uit de jaren 90. Aanvankelijk was de reeks enkel populair in Australië, maar na enkele weken nam het ook de rest van de wereld over.

Slechts een maand na de release op de streamingdienst, volgde het nieuws dat er ook een tweede seizoen zou volgen. Dat seizoen komt er nu ook eindelijk aan en is vanaf 11 april op Netflix te zien.

Heartbreak High

In het eerste seizoen van de reeks kregen we te zien hoe Amerie (Ayesha Madon) samen met haar vriendin Harper (Asher Yasbincek) een kaart maakte met alle hook-ups die plaatsvonden op de school. In eerste instantie leek dat een grappige bezigheid voor de twee vriendinnen, maar al snel loopt het mis.

Wanneer de kaart wordt ontdekt, ontstaat er overal op school drama en komt vooral Amerie in moeilijke papieren. Ook de rest van de school wordt door de directie aangepakt en moet een speciaal programma over seks volgen. Wat volgt zijn enkele moeilijke maanden voor Amerie, maar ook voor de andere buitenbeentjes op de school.

Tweede seizoen

Al kort na de release was de reeks een gigantisch succes in Australië. Later begonnen ook andere landen Heartbreak High te ontdekken en werd de serie vergeleken met andere populaire Netflixtitels als Sex Education en Never Have I Ever. Omdat er ook een verhaallijn rond drugs inzit, viel zelfs de vergelijking met Euphoria. Al is Heartbreak High wel degelijk een minder zware serie om te bekijken.

Na bijna anderhalf jaar is de reeks nu ook officieel terug. Op 11 april verschijnt het tweede seizoen en daarin zien we de diverse vriendengroep gewoon terugkeren. Of daarbij de gemoederen al wat bedaard zijn en de vrienden een betere plek op school hebben gevonden, valt nog af te wachten. Netflix deelt alvast enkele eerste beelden via X.

Heartbreak High seizoen 2 is vanaf 11 april te zien op Netflix. Iets anders in de tussentijd? Bekijk hier onze lijst met 50 beste series.

Meer
Lees meer...