‘Never Have I Ever’: Beluister hier alle songs uit het vierde seizoen

Het vierde en laatste seizoen van Never Have I Ever staat sinds gisteren op Netflix. Daarmee komt er een einde aan een van de populairste tienerseries die de streamingdienst kende. Ook dit seizoen zit de reeks weer vol met grote en kleinere hits. Al die hits zijn nu samengebundeld op een afspeellijst op Spotify.

Voor wie zal Devi (Maitreyi Ramakrishnan) uiteindelijk kiezen? Dat lijkt wel de centrale vraag van alle voorgaande seizoenen van Never Have I Ever te zijn. Ook bij aanvang van het allerlaatste seizoen is daar nog steeds geen antwoord op. Maar tien afleveringen later weten de kijkers het dus eindelijk wel.

Tijdens de laatste zoektocht naar zichzelf en de ideale liefde, horen we ook opnieuw heel wat bekende songs. En net zoals bij de vorige seizoenen is daar opnieuw een afspeellijst van gemaakt.

Never Have I Ever

Er lijkt maar geen einde te komen aan Devi Vishwakumar (Maitreyi Ramakrishnan) en haar liefdesavonturen. In het derde seizoen van Never Have I Ever lijkt ze gelukkig met Paxton (Darren Barnet), maar uiteindelijk twijfelt ze te veel aan zichzelf en de relatie om het te laten werken. Daarna duikt Des (Anirudh Pisharody) op, een Indische jongen die ze leerde kennen via een vriendin van haar moeder. Des is de perfecte match, maar uiteindelijk is ook dat haar niet gegund.

Uiteindelijk leek het erop dat Devi op het einde van het derde seizoen definitief voor Ben (Jaren Lewison) zou kiezen met haar “one free boink“-briefje. Maar aan het begin van het vierde seizoen leek dat toch nog niet in kannen en kruiken én deed zelfs een nieuwe love interest, Ethan (Michael Cimino) zijn intrede.

Afspeellijst

Voor wie ze uiteindelijk zal kiezen, gaan we nog niet vertellen. Maar wat we wel al kunnen delen is de volledige afspeellijst aan songs die doorheen het seizoen te horen zijn. Daarin staan heel wat relatief onbekende artiesten die dankzij de reeks zonder twijfel een boost zullen krijgen. Ook het bekende Just A Clown van Primer, dat ondertussen al in alle seizoenen te horen was, keert nog eens terug.

Beluister de volledige afspeellijst hier:

Meer
Lees meer...