‘Heartbreak High’ seizoen 2 vanaf nu te zien op Netflix

Vrijdag betekent: nieuwe content op Netflix! Deze keer voegt de streamingdienst het tweede seizoen van Heartbreak High toe aan de catalogus. De reeks is een Australische jongerenserie die al sinds het eerste seizoen een groot succes was.

Op 14 september 2022 verscheen het eerste seizoen van Heartbreak High op Netflix. Het ging om een reboot van de gelijknamige Australische reeks uit de jaren 90. Aanvankelijk was de reeks enkel populair in Australië, maar na enkele weken nam het ook de rest van de wereld over.

Slechts een maand na de release op de streamingdienst, volgde het nieuws dat er ook een tweede seizoen zou volgen. Dat seizoen is vanaf vandaag ook eindelijk te zien.

Heartbreak High

De serie vertelt het verhaal van Amerie (Ayesha Madon) die samen met haar vriendin Harper (Asher Yasbincek) een geheim project heeft op school. Het gaat om een kaart waarop alle hook-ups op de school worden bijgehouden. Als de school de kaart ontdekt, loopt het mis.

Er ontstaat drama en vooral Amerie komt in de problemen omdat zij wordt gezien als ‘het brein’ achter alles. Ook de rest van de school krijgt een extra programma voorgeschoteld over seks. Wat volgt zijn heel wat onderlinge intriges, relatiedrama’s en op de klippen lopende vriendschappen.

Tweede seizoen

In het tweede seizoen krijgt Amerie het opnieuw niet makkelijk. Ook de andere personages gaan elk door een persoonlijke rollercoaster aan problemen, liefdesperikelen en emoties. De reeks wordt nog steeds vergeleken met populaire Netflixtitels als Sex Education en Never Have I Ever.

Omdat er ook een verhaallijn rond drugs inzit, viel zelfs de vergelijking met Euphoria. Al is Heartbreak High wel degelijk een minder zware serie om te bekijken.

Bekijk de trailer van Heartbreak High seizoen 2 hier:

Bekijk hier onze lijst met 50 beste series op Netflix.

Meer
Lees meer...