Het enige wat je vandaag moet zien: Zac Efron stript op MTV Movie Awards

We hadden zo al onze vermoedens, maar nu zijn we er echt helemaal van overtuigd: Zac Efron heeft het mooiste lijf van heel Hollywood. Dat bevestigde de 26-jarige hottie gisterenavond toen hij uit de kleren ging tijdens de MTV Movie Awards als beloning voor zijn Best Shirtless Performance Award. Grumpy Cat (mét ultraschattig Pharrell-hoedje!) stond erbij en… viel in slaap. 

Zonder het minste beetje concurrentie, nam Zac apetrots zijn award voor Best Shirtless Performance (*) in ontvangst. 

(*) Hij kreeg de award voor zijn glansrol in That Awkward Moment

Maar Zac, hoe kunnen wij nu weten dat je die award écht verdient zonder het te bewijzen? Oh jawel, Rita Ora wist exact wat iedereen dacht, en scheurde Zacs strakke jeanshemdje los.

En toen gebeurde het: als een echte tijger gooide Zac zijn hemd op de grond, de enige plek in het hele Nokia Theatre (en de rest van Los Angeles eigenlijk) waar het stukje overbodige stof thuishoorde. 

Maar terwijl Zac met zijn fenomenale “laat ik even mijn spiertjes nog harder opspannen”- moves een ware kwijloverstroming veroorzaakte…

… viel de one and only Grumpy Cat in slaap vanop de eerste rij. Auwtch!

Al kunnen we het onze favoriete kitty niet kwalijk nemen, want ze had al een bijzonder zware avond achter de rug met al het poseren op de rode loper.

En dat vond ze niet bepaald geweldig…

Nog even doorzetten, schattebol… 

BTW, komt Grumpy’s hoedje jou niet bekend voor?

We zien je heel graag, lieve Pharrell, maar als we heel eerlijk zijn, moeten we toch toegeven dat onze furry friend er pakken beter uitziet in jouw veelbesproken Grammy’s hoedje. Toch?

Maar terug naar de MTV Movie Awards, waar de geniepige Taylor Swift host van de avond Conan O’ Brien zo ver kreeg om samen naar de manicure te gaan…

… en waar Mila Kunis de geruchten over haar eerste kindje met Ashton Kutcher deed toenemen door met het hand op haar (baby)buikje op het podium te stappen.

Mila kreeg de award voor Best Villain voor haar rol in Oz.

Raar maar waar, ook Rihanna viel in de prijzen. Ze kreeg de award voor beste cameo in This is the End.

En dat beloonde Eminem met een dikke knuffel nadat ze samen hun hit Monster brachten.

Oh ja, Jessica Alba werd gephotobomt door Johnny Knoxville.

Haar verdiende loon trouwens, want de ondeugende Jessica zat samen met Rita Ora in het complot tegen Zac Efron.

De grote winnaar van de avond was natuurlijk The Hunger Games. De film won drie awards: movie of the year (duh!), best male performance (Josh Hutcherson) en best female performance (Jennifer Lawrence).

En op die prachtige award van Josh Hutcherson was Johnny Depp (die geen prijzen won) duidelijk een beetje jaloers…

Maar geen paniek, Johnny, zo belangrijk is The Hunger Games nu ook weer niet, volgens Cameron Diaz althans. Zij slaagde – ondanks de gigantische hype rond de film – er nog altijd in om de titel fout uit te spreken. Oeps…

Maar het is je vergeven, lieve Cameron. Eigenlijk zijn we je flater al lang vergeten. En daar mag je Zac Efron eeuwig dankbaar voor zijn.

Bronnen: buzzfeed, Mashable, eonline, daily mail.
Meer
Lees meer...