‘Het Huis Anubis’ vanaf nu volledig te zien op Streamz

Leve nostalgie! Na Spring is vanaf vandaag ook Het Huis Anubis te bekijken op Streamz. Het gaat om alle vier de seizoenen. Ook de twee films en shows met Nienke en co. in de hoofdrol staan op de streamingdienst.

“Eén mysterie, duizend vragen”: maar daarvan is er nu eentje beantwoord. De vraag: “Waar kan ik Het Huis Anubis herbekijken?”, die elke fan van de reeks zich hoogstwaarschijnlijk wel al eens heeft gesteld. Voor hen is er goed nieuws, want vanaf vandaag zijn alle afleveringen te bekijken op streamingdienst Streamz. Het gaat om maar liefst 404 afleveringen.

Het Huis Anubis

De serie Het Huis Anubis was van 2006 tot 2009 te zien op Nickelodeon. Het vertelde het verhaal van een internaat waar ook heel wat mysteries verborgen zaten. Wanneer nieuweling Nienke (Loek Beernink) die Egyptische mysteries begint te onderzoeken, krijgt ze al snel te maken met heel wat vijanden en intriges.

In die jaren kregen de fans vier seizoenen voorgeschoteld én waren er ook nog eens twee langspeelfilms. Na het einde van de reeks verdwenen de meeste acteurs uit de reeks op de achtergrond en zochten ze andere horizonten op. Laatst kwam de cast nog eens samen tijdens de Studio 100 Singalong en ondertussen wordt er ook aan een podcast gewerkt.

Streamz

Sinds de zomer van 2023 worden tal van Studio 100-titels toegevoegd aan Streamz. Die extra overeenkomst was een gevolg van een samenwerking tussen de twee die er al sinds 2022 is. Daarbij werd in eerste instantie grotendeels aan kinderen gedacht, met vooral content van Kabouter Plop, K3, Bumba en Maya De Bij, maar daar kwam nadien verandering in.

Begin deze maand kwam Streamz met het nieuws dat er vier seizoenen van Spring waren toegevoegd en deze week komt er opnieuw een iconische reeks bij. Het gaat om alle vier de seizoenen van Het Huis Anubis, de films Anubis en de Wraak van Argus en Anubis en het Pad der 7 Zonden en de theatershows.

Meer
Lees meer...