‘Hocus Pocus 2’-teaser toont terugkeer Sanderson-zusjes

Na bijna 30 jaar zijn de Sanderson-zusjes (opnieuw) herrezen uit de dood! Het langverwachte vervolg op de Halloweenklassieker Hocus Pocus kreeg namelijk onlangs een allereerste teaser trailer. De Disney+ Original film Hocus Pocus 2 zal vanaf 30 september 2022 te streamen zijn.

Bette Midler, Sarah Jessica Parker en Kathy Najimy zijn binnenkort terug te zien als de gemene Sanderson-heksen in de Hocus Pocus-sequel van Disney+. De streamingdienst loste namelijk een allereerste teaser trailer van Hocus Pocus 2. En de zusjes zijn helemaal klaar om wraak te nemen op Salem nadat ze (opnieuw) decennia dood waren. Het is nu aan drie nieuwe, dappere meisjes om het kleine stadje te redden voordat ze serieuze schade aanrichten.

Hocus Pocus 2

De eerste film verscheen in 1993 en vertelde het verhaal van drie kwaadaardige zussen uit Salem, in het Amerikaanse Massachusetts. Zij waren zo’n 300 jaar dood totdat iemand bij het aansteken van de Black Flame kaars hen weer tot leven bracht. Ze namen het toen op tegen de jonge Max Dennison (Omri Katz) en zijn zusje Dani (Thora Birch) die moesten voorkomen dat de heksen onsterfelijk zouden worden. En dat lukte uiteindelijk, maar nu, zo’n 30 jaar later, wordt de kaars weer aangestoken. De zusjes zijn nu kwader dan ooit en zinnen dus uit op wraak. Nu is het aan drie nieuwe gezichten om voor zonsopgang, op Halloweennacht, te voorkomen dat de heksen chaos zaaien in Salem.

Naast de terugkerende sterren Bette Midler, Sarah Jessica Parker en Kathy Najimy zien we een tal van nieuwe castleden in Hocus Pocus 2. Zo spelen ook Sam Richardson (The Tomorrow War), Doug Jones (The Shape of Water), Ted Lasso-actrice Hannah Waddingham, Whitney Peak (HBO-reboot van Gossip Girl), Belissa Escobedo (American Horror Stories), Lilia Buckingham (Dirt), Froyan Gutierrez (Teen Wolf)  en Tony Hale (Veep) mee in de Disney+-sequel.

Hocus Pocus werd geregisseerd door Kenny Ortega (High School Musical, Descendants). Anne Fletcher (Step Up, The Proposal, Love, Victor) nam de regie van Hocus Pocus 2 op zich. Het langverwachte vervolg op de Halloweenklassieker is vanaf 30 september exclusief te streamen op Disney+.

Bekijk hieronder de terugkeer van de Sanderson-zusjes in de allereerste teaser trailer van Hocus Pocus 2:

Hocus Pocus 2 is vanaf 30 september 2022 te zien op Disney+. Nog geen abonnement? Klik dan hier en bespaar 15 procent op een jaarabonnement.

Meer
Lees meer...