Hoofdrolspelers ‘Ned’s Survival Gids’ delen pikante details vanop de set: “We waren geile 15-jarigen”

Van 2004 tot en met 2007 liep de serie Ned’s Declassified School Survival Guide, bij ons beter bekend als Ned’s Survival Gids, op Nickelodeon. Hoofdrolspelers Devon Werkheiser (Ned), Lindsay Shaw (Moze) en Daniel Curtis Lee (Cookie) hebben tegenwoordig hun eigen podcast en daarin kwamen opvallende onthullingen aan het licht.

Iedereen heeft waarschijnlijk wel een aflevering (of een hele hoop) gezien van Ned’s Survival Gids. Maar door een aantal onthullingen van de hoofdrolspelers zal je de serie waarschijnlijk op een heel andere manier bekijken.

Blowjobs

Acteurs Devon Werkheiser, Lindsay Shaw en Daniel Curtis Lee, die in Ned’s Survival Gids respectievelijk Ned Bigby, Jennifer Ann ‘Moze’ Moseley en Simon ‘Cookie’ Nelson-Cooke speelden, hebben tegenwoordig samen een podcast genaamd Ned’s Declassified Podcast Survival Guide. Daarin kwam deze week een opmerkelijk gesprek aan bod.

Lindsey Shaw vraagt plots aan Devon Werkheiser of hij de eerste keer dat ze hem een “xyz” gaf nog herinnerde. Waarop hij al snel reageert met: “Gaan je me dit écht vragen in een publieke podcast, Lindsey?”. Maar al snel gaat hij mee in het verhaal. “Over welke heb je het?”. “De eerste!”, reageert ze al snel. Waarna een “de eerste wat?” volgt. En dan verklapt Lindsey waar het over gaat: “BJ“, wat uiteraard de afkorting is van blowjob.

Vervolgens vertelt Lindsey dat ze het gevoel had dat ze gefaald had na die eerste keer omdat Devon niet klaarkwam en het werk zelf moest afmaken in het toilet. Al meent Devon zich daar niets van te herinneren. Daarna vraagt Lindsey welke keer hij zich dan wel herinnert. “Die keer op de zetel?” Waarop Devon antwoordt dat hij zich de keer op de achterbank van haar auto wel nog herinnert. “Dat was de eerste waarbij ik klaarkwam. Maar jij werd zo bang omdat je dat nog nooit had meegemaakt en je zei: ‘Oeps, sorry’.” Van dit moment herinnert Lindsey zich dan weer niets. “We hielden ons wel druk bezig”, vertelt ze wel. Waarna Devon verduidelijkt dat ze nooit seks hebben gehad, maar dat ze gewoon “geile 15-jarigen waren”.

Bekijk hier de aflevering van de podcast:

Meer
Lees meer...