‘Ned’s SurvivalGids’-cast kondigt reünie en podcast aan

Dat nostalgie werkt, is geen geheim meer. De laatste jaren konden we al genieten van verschillende reünies van oude en minder oude films en tv-programma’s en daar komt binnenkort (waarschijnlijk) nog eentje bij. Althans, als we TikTok mogen geloven. Daar lieten drie leden van de cast van Ned’s SurvivalGids alvast weten dat ze met iets bezig zijn.

Na een reünie van Friends, Harry Potter en Love Actually is het binnenkort tijd voor een terugkeer van Ned’s SurvivalGids. Dat programma liep van 2004 tot 2007 op Nickelodeon en was ook bij ons een groot succes. Gisteren postte actrice Lindsey Shaw, die Jennifer Mosley speelde, een video van zichzelf met twee oud-collega’s in een podcaststudio.

Ned’s SurvivalGids

Wie vroeger wel eens naar Nickelodeon keek, die herinnert zich vast en zeker de marathons van Ned’s SurvivalGids. De reeks vertelde het verhaal van de tiener Ned Bigby (Devon Werkheiser) en zijn zogezegde ‘gids om de middelbare school te overleven’. Elke aflevering stonden er andere tips centraal, al was het niet Neds grootste talent om die ook zelf na te komen.

Naast Ned waren ook zijn twee beste vrienden Cookie (Daniel Curtis Lee) en Jennifer Mosley (Lindsey Shaw) vaak te zien. Zij werden aangevuld met verschillende nevenpersonages, waarvan Kokosnoot Kop (Rob Pinkston) zonder twijfel de bekendste is.

Reünie

De serie telde 54 afleveringen, maar bleef tot lang na het officiële einde van de reeks nog verder herhaald worden op Nickelodeon. Daardoor werd het naast Drake and Josh en iCarly ook een van de populairste series op de zender. En dat zal binnenkort dus (waarschijnlijk) nog eens gevierd worden.

Gisteren postte actrice Shaw namelijk een TikTok waarin haar collega’s Werkheiser en Lee ook te zien waren. Zij zaten samen rond een tafel met microfoons en op het tv-scherm stond een logo met daarop ‘Ned’s Declassified Podcast‘. We mogen ons binnenkort dus aan nieuwe tips verwachten in de vorm van een podcast. Of ook andere castleden hun terugkeer zullen maken, valt af te wachten.

Bekijk de TikTok hier:

@lindsey.shawsters #fyp #nedsdeclassified @Devon Werkheiser @daniel lee #nedsdeclassifiedpod ♬ original sound – robin buckley’s gf – alba baptista’s wife
Meer
Lees meer...