Play4 lost nieuwe teaser voor ‘Friends’-reünie

Morgen is op Play4 Friends: The Reunion te zien. De reüniespecial van Friends werd vorige week al uitgezonden in de Verenigde Staten, maar vanaf morgen kan je hem ook hier in België vinden. De special verschijnt morgen in de catalogus van Streamz en om 20.35 uur kan je de volledige special bekijken op Play4.

We moesten er iets langer op wachten, maar morgen verschijnt de reünie van Friends op Streamz en is hij ook te zien op de Play4. Daarom deelt de zender nu een nieuwe teaser met nieuwe beelden uit de special.

Friends: The Reunion

In de reünie van Friends komen de zes castleden voor de eerste keer sinds het einde van de sitcom opnieuw allemaal samen. Ze kijken in de reünie terug op hun mooiste momenten, zien ook enkele oude bekenden terug en luisteren naar de verhalen van bekende en minder bekende fans.

Lees ook: Hoeveel kreeg de cast van ‘Friends’ betaald voor de reünie?

Omdat Friends: The Reunion vorige week al verscheen in de Verenigde Staten zijn heel wat dingen al uitgelekt. Zo kwamen we al te weten dat Lady Gaga samen met Lisa Kudrow het iconische nummer Smelly Cat van Phoebe brengt en dat David Schwimmer (Ross) en Jennifer Aniston (Rachel) het ook naast de set goed met elkaar konden vinden.

In een nieuwe teaser die Play4 nu heeft gelost, krijgen we nog meer te zien van wat we van de special mogen verwachten. Zo zien we de zes hoofdrolspelers rond een tafel zitten terwijl ze het script van een aflevering lezen en hebben ze het ook over hoe vreemd het voelt om zichzelf aan het werk te zien in de sitcom.

Bekijk hier de nieuwe teaser voor Friends: The Reunion:

Friends: The Reunion is morgen, op dinsdag 1 juni, te zien op Play4 om 20.35 uur en zal vanaf dan ook te vinden zijn in de catalogus van Streamz.

Meer
Lees meer...